Playerlerde Ki Oynatma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek

Merhaba murid/murideler...

ubuntu kullanıyorum şimdi şöyle bi problemim varve vlc playerde bir videoyu açtığımda diğer başka bi videoyu açmaya kalkıştıgımda ilk açtıgım video kapanıyor diğer

açtıgım kalıyor yalnızca

ben istiyorum ki bir video oynarken diğer videoyu açtıgımda ilk açtıgım video kapanmasın ikiside dursun

ayarlar kısmına baktım bulamadım vlc playerde...

k lite codec de yapabiliyordum windows kullanırken burada ubuntu yazılım merkezi yada başka bi sitede ubuntu halini göremedim

player olarak VLC dışında bişey kullanmadım nasıl yapabiliriz bu işi ?

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

malesef hem tiki işaretlemeyerek denedim hemde işaretleyerek

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    BLank bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

altında " dosya yöneticisinden başlatıldığında tek kopya çalışsın" seçeneğinin de tikini kaldır.

torpedo_XL tarafından 16/Kas/14 00:38 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    BLank bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam merakımdan soruyorum, cahilliğimi bağışla. Windows dışında pc lerde başka işletim sistemi kullanmamış biri olarak "Caaanım windows serisi varken neden Ubuntu" ? Linux filan tamam yazılım mazılım işlerinde iş görüyor da. Ubuntunun ne gibi avantajları var ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    BLank bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam merakımdan soruyorum, cahilliğimi bağışla. Windows dışında pc lerde başka işletim sistemi kullanmamış biri olarak "Caaanım windows serisi varken neden Ubuntu" ? Linux filan tamam yazılım mazılım işlerinde iş görüyor da. Ubuntunun ne gibi avantajları var ?

Linux deler geçer ortalıgı özelliklede oyun oynamıyorsanız en büyük özelliklerinden bir tanesi

Free ücretsiz bi işletim sistemi windowsta ki gibi mavi ekran yok gerekli program lazım oldugunda crack virus sıkıntısı yapmıyor öyle bir derdi yok yazılım merkezinden aratıyosun istediğini indiriyosun...

benim oynadıgım oyunlar sayılı oldugundan linuxa geçmeye karar verdim... gayette memnunum tavsiye ederim sanal pcye kurup denemeni

lan dur usbyi takma önce antiyle tarayalım düşüncesi bile gelmiyor aklıma anti derdi falan yok kurmanada gerek yok zaten

@torpedo_XL ayrıca oldu teşekkür ederim dedigin gibi 2 tikide kaldırmak gerekiyormuş...

BLank tarafından 16/Kas/14 00:54 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Fatih hacı abi son kullanıcıysan tavsiye edilmez.Ücretsiz-açık kaynaklı olması + sı , sistem üzerindeki çoğu geliştirme düzeltme yi elle yapıyorsun herşeye müdahale edebiliyorsun mavi ekranları yok ama farklı ekranları var ( kernel panic vs. falan sanırım ) . Çoğu zaman driver derdi yoktur.

Üzerinde kurabiliceğin çoğu yazılım ücretsiz veya açık kaynaklı oluyor açık kaynak != ücretsiz!

vs.vs uzar gider windows ve linux karşılaştırması yazarsan görürsün sanırım .

Virüs yoktur evet ama bu daha çok kullanım alanıyla alakalı yani Dünya genelinin ( son kullanıcı ) çoğu Windows kullanıyor bu yüzden Virüs,trojan ler windows için yazılıyor.

0x656e tarafından 16/Kas/14 00:57 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı

Fatih hacı abi son kullanıcıysan tavsiye edilmez.Ücretsiz-açık kaynaklı olması + sı , sistem üzerindeki çoğu geliştirme düzeltme yi elle yapıyorsun herşeye müdahale edebiliyorsun mavi ekranları yok ama farklı ekranları var ( kernel panic vs. falan sanırım ) . Çoğu zaman driver derdi yoktur.

Üzerinde kurabiliceğin çoğu yazılım ücretsiz veya açık kaynaklı oluyor açık kaynak != ücretsiz!

vs.vs uzar gider windows ve linux karşılaştırması yazarsan görürsün sanırım .

Virüs yoktur evet ama bu daha çok kullanım alanıyla alakalı yani Dünya genelinin ( son kullanıcı ) çoğu Windows kullanıyor bu yüzden Virüs,trojan ler windows için yazılıyor.

Abi en iyi yol bildiğin yoldur :) windows candır, gerisi heyecandır.. Iykk çok iğrençmiş bu söz ya

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    EnesErgun bunu yazdı

Abi en iyi yol bildiğin yoldur :) windows candır, gerisi heyecandır.. Iykk çok iğrençmiş bu söz ya

Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 9