Playerlerde Ki Oynatma Sorunu
-
Merhaba murid/murideler...
ubuntu kullanıyorum şimdi şöyle bi problemim varve vlc playerde bir videoyu açtığımda diğer başka bi videoyu açmaya kalkıştıgımda ilk açtıgım video kapanıyor diğer
açtıgım kalıyor yalnızca
ben istiyorum ki bir video oynarken diğer videoyu açtıgımda ilk açtıgım video kapanmasın ikiside dursun
ayarlar kısmına baktım bulamadım vlc playerde...
k lite codec de yapabiliyordum windows kullanırken burada ubuntu yazılım merkezi yada başka bi sitede ubuntu halini göremedim
player olarak VLC dışında bişey kullanmadım nasıl yapabiliriz bu işi ? -

-
torpedo_XL bunu yazdı

malesef hem tiki işaretlemeyerek denedim hemde işaretleyerek
-
BLank bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
altında " dosya yöneticisinden başlatıldığında tek kopya çalışsın" seçeneğinin de tikini kaldır.
torpedo_XL tarafından 16/Kas/14 00:38 tarihinde düzenlenmiştir -
BLank bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı

Hocam merakımdan soruyorum, cahilliğimi bağışla. Windows dışında pc lerde başka işletim sistemi kullanmamış biri olarak "Caaanım windows serisi varken neden Ubuntu" ? Linux filan tamam yazılım mazılım işlerinde iş görüyor da. Ubuntunun ne gibi avantajları var ?
-
mfatihbodur bunu yazdıBLank bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Hocam merakımdan soruyorum, cahilliğimi bağışla. Windows dışında pc lerde başka işletim sistemi kullanmamış biri olarak "Caaanım windows serisi varken neden Ubuntu" ? Linux filan tamam yazılım mazılım işlerinde iş görüyor da. Ubuntunun ne gibi avantajları var ?
Linux deler geçer ortalıgı özelliklede oyun oynamıyorsanız en büyük özelliklerinden bir tanesi
BLank tarafından 16/Kas/14 00:54 tarihinde düzenlenmiştir
Free ücretsiz bi işletim sistemi windowsta ki gibi mavi ekran yok gerekli program lazım oldugunda crack virus sıkıntısı yapmıyor öyle bir derdi yok yazılım merkezinden aratıyosun istediğini indiriyosun...
benim oynadıgım oyunlar sayılı oldugundan linuxa geçmeye karar verdim... gayette memnunum tavsiye ederim sanal pcye kurup denemeni
lan dur usbyi takma önce antiyle tarayalım düşüncesi bile gelmiyor aklıma anti derdi falan yok kurmanada gerek yok zaten
@torpedo_XL ayrıca oldu teşekkür ederim dedigin gibi 2 tikide kaldırmak gerekiyormuş... -
Fatih hacı abi son kullanıcıysan tavsiye edilmez.Ücretsiz-açık kaynaklı olması + sı , sistem üzerindeki çoğu geliştirme düzeltme yi elle yapıyorsun herşeye müdahale edebiliyorsun mavi ekranları yok ama farklı ekranları var ( kernel panic vs. falan sanırım ) . Çoğu zaman driver derdi yoktur.
0x656e tarafından 16/Kas/14 00:57 tarihinde düzenlenmiştir
Üzerinde kurabiliceğin çoğu yazılım ücretsiz veya açık kaynaklı oluyor açık kaynak != ücretsiz!
vs.vs uzar gider windows ve linux karşılaştırması yazarsan görürsün sanırım .
Virüs yoktur evet ama bu daha çok kullanım alanıyla alakalı yani Dünya genelinin ( son kullanıcı ) çoğu Windows kullanıyor bu yüzden Virüs,trojan ler windows için yazılıyor. -
EnesErgun bunu yazdı
Fatih hacı abi son kullanıcıysan tavsiye edilmez.Ücretsiz-açık kaynaklı olması + sı , sistem üzerindeki çoğu geliştirme düzeltme yi elle yapıyorsun herşeye müdahale edebiliyorsun mavi ekranları yok ama farklı ekranları var ( kernel panic vs. falan sanırım ) . Çoğu zaman driver derdi yoktur.
Üzerinde kurabiliceğin çoğu yazılım ücretsiz veya açık kaynaklı oluyor açık kaynak != ücretsiz!
vs.vs uzar gider windows ve linux karşılaştırması yazarsan görürsün sanırım .
Virüs yoktur evet ama bu daha çok kullanım alanıyla alakalı yani Dünya genelinin ( son kullanıcı ) çoğu Windows kullanıyor bu yüzden Virüs,trojan ler windows için yazılıyor.Abi en iyi yol bildiğin yoldur :) windows candır, gerisi heyecandır.. Iykk çok iğrençmiş bu söz ya
-
mfatihbodur bunu yazdıEnesErgun bunu yazdı
Abi en iyi yol bildiğin yoldur :) windows candır, gerisi heyecandır.. Iykk çok iğrençmiş bu söz ya