Player.Swf Nereye Up Edebilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar

ben para kazanma amaçlı değil sadece insanlar kaliteli film izleyebilsinler diye kaliteli filmlerin eklendiği bir site açtım. botla bile konu eklemiyorum düşünün o derece :) blogger altyapısı kullanıyorum. Vk.com videolarından göstermek yerine özel playerdan göstermek istiyorum. Jw player ile bütün ayarlamaları yaptım. ama jw playerin bildiğiniz üzere player.swf ve jwplayer.js dosyaları var. Bunları bloggera up edemiyorum. Nereye up edebilirim. Kapanmayacak trafik sorununa yakalanmayacak. Bana up edebileceğim bir yer gösterebilir misiniz.

Şimdiden teşekkürler.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

my.opera.com da blog ac ordaki files kimina at. benim orda host ettigim 1-2 swf vardi zamaninda.calisma seklini degistirmedilerse yer yine.

bide su videolari vk da nasil host ediyosun bi ozet gecebilirmisin ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

my.opera.com da blog ac ordaki files kimina at. benim orda host ettigim 1-2 swf vardi zamaninda.calisma seklini degistirmedilerse yer yine.

bide su videolari vk da nasil host ediyosun bi ozet gecebilirmisin ?

hocam host etmiyorum embed alarak yapıyorum. Bir tane film sitesi buldum kendi playerinde yayın yapıyor. botunu da paylaşmış sitenin orada embedli halini veriyor ama reklamı filan olur ben zaten reklamdan kaçmak için açtım bu siteyi. configden direk link alıp jw playerda oynatabiliyorum ama o swf ve js dosyasını sağlam bir yerde host etmem lazım

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

ıncıswf var ama sonradan silerler mi bilmem

Toplam Hit: 698 Toplam Mesaj: 4