Player.Swf Nereye Up Edebilirim ?
-
Merhaba arkadaşlar
ben para kazanma amaçlı değil sadece insanlar kaliteli film izleyebilsinler diye kaliteli filmlerin eklendiği bir site açtım. botla bile konu eklemiyorum düşünün o derece :) blogger altyapısı kullanıyorum. Vk.com videolarından göstermek yerine özel playerdan göstermek istiyorum. Jw player ile bütün ayarlamaları yaptım. ama jw playerin bildiğiniz üzere player.swf ve jwplayer.js dosyaları var. Bunları bloggera up edemiyorum. Nereye up edebilirim. Kapanmayacak trafik sorununa yakalanmayacak. Bana up edebileceğim bir yer gösterebilir misiniz.
Şimdiden teşekkürler.
-
my.opera.com da blog ac ordaki files kimina at. benim orda host ettigim 1-2 swf vardi zamaninda.calisma seklini degistirmedilerse yer yine.
bide su videolari vk da nasil host ediyosun bi ozet gecebilirmisin ?
-
ipTelefon bunu yazdı
my.opera.com da blog ac ordaki files kimina at. benim orda host ettigim 1-2 swf vardi zamaninda.calisma seklini degistirmedilerse yer yine.
bide su videolari vk da nasil host ediyosun bi ozet gecebilirmisin ?
hocam host etmiyorum embed alarak yapıyorum. Bir tane film sitesi buldum kendi playerinde yayın yapıyor. botunu da paylaşmış sitenin orada embedli halini veriyor ama reklamı filan olur ben zaten reklamdan kaçmak için açtım bu siteyi. configden direk link alıp jw playerda oynatabiliyorum ama o swf ve js dosyasını sağlam bir yerde host etmem lazım
-
ıncıswf var ama sonradan silerler mi bilmem