Playlist İndirebileceğim Program - Site ?
-
Merhabalar youtube playlistim var 50 küsür şarkı var içinde ancak bunları youtube dışında nasıl dinleyebilirim yani tek tek indirip telefona atmam gerekiyor ama hepsinin listesini youtubetan çekmek gerekiyor üstüne birde ayrı ayrı aramam lazım youtubetan indirmeyi düşündüm ama o kadar kaliteli değil çoğu şöyle en kaliteli şekilde indirebileceğim program , site varmıdır. Albüm olarak indirmek aklıma geldide her albümden birkaç parça alacağım o biraz sıkıntı ve uzun olur. Ve youtube ta olan playlisti grooveshark a atmak mümkünmüdür.
-
-
Daft bunu yazdı
Hoca videoların bazılarında sesler baya kötü kaliteli bişi yapmam lazım. Böyle direk şarkı adı yazıp download diyebileceğim bi program site yokmudur ama ses kaliteli olacak.
-
Altair bunu yazdıDaft bunu yazdı
Hoca videoların bazılarında sesler baya kötü kaliteli bişi yapmam lazım. Böyle direk şarkı adı yazıp download diyebileceğim bi program site yokmudur ama ses kaliteli olacak.
aradığın müziğin hangi albümde bulundugunu diskografi sitelerinden öğrenip
torrentte o albümü arayacaksın. torrent dosyasını utorrent de açarken sadece istediğin müziği seçeceksin
-
Daft bunu yazdıAltair bunu yazdıDaft bunu yazdı
aradığın müziğin hangi albümde bulundugunu diskografi sitelerinden öğrenip
torrentte o albümü arayacaksın. torrent dosyasını utorrent de açarken sadece istediğin müziği seçeceksin
Sanırım tek çare bu hocam başka türlü kaliteli bulamıyorum. Ama bir sorayım dedim yinede.