Playstation 2 Otomasyon Bağlantı Kabloları
-
arkadaşlar internet cafe ve playsatation slaonu işletiyorum cafe proğramı kullanıyorum bilgisayrlar için bir playsatationlar içinde kullanmak istiyorum proğram internette bayağı var ama bağlantı kabloları yok playstation 2 otomasyon bağlantı kabloları satan fiyatı uygun bir yer biliyormusunuz 8 adet playsattion için saygılar
-
Hangi il densin hocam playstation sarf malzemeleri satan bir cok Bilgiyarcı tanıdığım var .
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Hangi il densin hocam playstation sarf malzemeleri satan bir cok Bilgiyarcı tanıdığım var .
şanlıurfa hocam burda yok -
ßizim abiye akşam üstü soracağım bayağı bi yoğunlar . inş Mazlemeci getirmiştir olmadı oturduuğum yerde Playstation salonu var onlara bi danışırım ;)
-
Amd-x bunu yazdı:
ßizim abiye akşam üstü soracağım bayağı bi yoğunlar . inş Mazlemeci getirmiştir olmadı oturduuğum yerde Playstation salonu var onlara bi danışırım ;)
ilgine teşekkür -
Hocam İst. dan getirtmişler onlarda zar zor . Tam bi öğreneyim haberdar edicem .. farkındayım aceLe Lazım sanada :/
-
Amd-x bunu yazdı:
Hocam İst. dan getirtmişler onlarda zar zor . Tam bi öğreneyim haberdar edicem .. farkındayım aceLe Lazım sanada :/
çok teşşekür ederim hocam ilğine bekliyorum -
Amd-x bunu yazdı:
hocam haber bekliyorum
Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 8