Playstation 3- V4.21 JB Yapmak?
-
Merhabalar
Elimde 1 adet slim kasa 4.21 yazılımlı ps3 var.
bunu jb yapmak istiyorum fakat internette o kadar çok dosya ve anlatım kirliliği var ki işin içinden çıkamadım.
3.50 veya 3.55 e düşürmeye çalışırken aşşağıdaki hatayı alıyorum. en son 3.60 a kadar düşürebiliyorum galiba?
Update data of version 3.60 or later can be installed on this system 8002F967
playstation 3 cech 2504a jb data code : 1b > cihaz.
bunu jb yapabiliyormuyuz?
döküman site önerileri varsa hepsine açığım.
teşekkürler.
-
Hocam fabrika çıkışı 3.50 nin üzerinde ise downgrade edemezsin. Edemediğin için de cfw olayı olmuyor.
Senin şu anda yapabileceğin 200tl gibi bir mebla ödeyip 3k3y veya cobra-ode taktırman. Bu da ps3 ün açılıp içine yaklaşık el büyüklüyünde bir board takılması ile yapılıyor.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam fabrika çıkışı 3.50 nin üzerinde ise downgrade edemezsin. Edemediğin için de cfw olayı olmuyor.
Senin şu anda yapabileceğin 200tl gibi bir mebla ödeyip 3k3y veya cobra-ode taktırman. Bu da ps3 ün açılıp içine yaklaşık el büyüklüyünde bir board takılması ile yapılıyor.
abi sen ciddimisin ya
o kadar araştırdım hiçbirşey bulamıyorum lanet olsun.. milletin makinaları takır takır kırılıyor mk, yokmu baska yolu bunun?
-
GordonFreeman bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
abi sen ciddimisin ya
o kadar araştırdım hiçbirşey bulamıyorum lanet olsun.. milletin makinaları takır takır kırılıyor mk, yokmu baska yolu bunun?
Hocam ciddi olmasam yazarmıyım. 3.55 ten yüksek versiyonlarda master key kırılamadığı veya kimse uğraşmadığı için CrackedFirmWare olayı olmuyor. Kırılan makinalar genelde fat olarak tabir edilen veya slim in ilk modelleri downgrade edilebiliyor. Ki onların da hepsi değil anakart modelinin uyumlu olması lazım.
Şuradan bakabilirsin:
http://www.newgamex.com/f164/ps3-downgrade-ps3-versiyon-dusurme-yapiyoruz-khalkedon-6241/
eğer uyumlu bir sürümse yazılımla downgrade etmek mümkün oluyor diye biliyorum. Bende de slim kasa ps3 var downgrade olmayan, zamanında baya araştırmıştım. Ha şöyle bir söylenti dolaşıyor ps4 çıktıktan sonra ps3 ün üst firmwareleri için keyler sızdırılabilir diye, yani mart gibi ps3 için üst firmwarelerde cfw çıkabilir.
Gerçi ben orijinal alıyorum problem olmuyor ama belki birkaç aya cobra-ode taktırabilirim. Tüm oyunları oynayıp yazın da ps4 alırım :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=dI5CPYukNXs
adam film gibi anlatmış resmen :D
bu ekipmanlar olsa elimde zaten boşa kürek sallamazdık :O
GordonFreeman tarafından 12/Eki/13 16:11 tarihinde düzenlenmiştir -
www.mcpsp.com hacı sitenin ps3 bölümünü bir araştır. Sorularına kesin cevap alırsın.
-
kasımdan sonra e3 flasher kit almaya karar verdik.
lan bu işte para var amk :D
-
niye tek bir cihazdan 5000 çeşit var onuda hiç anlamış değilim..
yap bunu 3 model (ps3-ps3slim-ps3ultraslim) bunların bile kendi aralarında farklı farklı versiyonları var data code'ler farklı cech'ler farklı vs..
anlamıyorum amk
ps3 dedinmi olay bitmeli.
niçin tak çalıştır olan bir teknolojide neden bu kadar fazla tür!!
-
Asya, Avrupa ve Amerika versiyonları her serinin slim ve fat iyi ki bölge kodu yok :)