Playstation 3 İkinci El Ne Kadar Eder.
-
Bir arkadaşımdan kuş karşılığında Playstation 3 Slim 320 CECH-2504B + 1 kol + power kablo + hdmı + pes 2011 ve nba olması lazım içerisinde sizce ne kadar eder. Makine daha kırılmamıştır.
-
kuş ne hocam
-
Jako filan mı kus dedigin
-
Hocam jumbo muhabbet kuşu besliyordum 2 çift onları verdim.
-
400-450
-
geçen gün öğrenci ilanlarında 1 çiftine 80 lira diyorlardı federasyon filan belgeli. o kadar ediyor mu bu kuşlar yapışayım direk?
üretime geçeyim :)
-
Easx bunu yazdı
geçen gün öğrenci ilanlarında 1 çiftine 80 lira diyorlardı federasyon filan belgeli. o kadar ediyor mu bu kuşlar yapışayım direk?
Hocam şöyle izah edim ben sana çiftler 250 tl den başlıyor 800 - 1000 tl kadar gidiyor vasıfına göre ama.
-
JuMaN bunu yazdıEasx bunu yazdı
Hocam şöyle izah edim ben sana çiftler 250 tl den başlıyor 800 - 1000 tl kadar gidiyor vasıfına göre ama.
Muhabbet cok besledim. Suan sultan papagani besliyorum. O vasif dedigin nedir ki hocam merak ettim
-
JuMaN bunu yazdıEasx bunu yazdı
http://i.hizliresim.com/z2VMqg.jpg
hocam böyle yazmış şuna bir bakar mısın alayım duruma göre bunu :)
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıJuMaN bunu yazdıEasx bunu yazdı
Muhabbet cok besledim. Suan sultan papagani besliyorum. O vasif dedigin nedir ki hocam merak ettim
1. Resimdeki benim kuş 2 resimdeki vasıflı bi kuş misal benim tek kuş 125 tl olurkene 2'ci resimdeki kuş 300 - 400 tl
easx : Hocam onlar bildiğin yerli kuş milleti kandırıyorlar öyle jumbo diye yerli kuş satıyorlar bulunduğu yeri söylersen sana üretici veya hobici bir arkadaş önerebilirim.
JuMaN tarafından 19/Ara/14 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Karabükte oturuyorum hocam ben.
Ya öyle görünce aklıma geldi bu aralar papağan mı alsam muhabbet mi alsam kararsız kaldım lazım eve birtane hayvan
Bunları görünce hem dedim alırım hemde çift olursa senede 2 tane yavru yapsa ufaktan bütçeye destek olur :)
Ama varsa buralarda tanıdığın ben bir bakınayım şöyle açık renklerden :)