Playstation Teknik Bilgiler
-
PlayStation® 2 Teknik Özellikler
Cpu 128 Bit Özel Çoklu Ortam Çipi Sistem Saat Frekansı: 294 MHz Ön Bellek: Kurulum 16KB, Veri 8KB
16KB (ScrP)Ana Bellek: 32MB RDRAM Bellek Anayolu: 128 bit DMA Yardımcı İşlemci: 2 Paralel Vektör İşlem Birimi Gezer Nokta Performansı: 6.2 GFLOPS 3D CG Geometrik Dönüşüm: Saniyede 66 Milyon Poligon Sıkıştırılmış Resim Çözücü: MPEG2 Grafik Birleştirici Sistem Saat Frekansı: def - 147MHz Çip Bellegi: def - 4MB DRAM Çerçeve tampon bant genişliği: 38.4Gbyte/sn Nokta (pixel) yazim hızı: 2.4Gpixel/sn I/O İşlemci Ana CPU: PlayStation (mevcut) CPU Saat Frekansı: 33.8688 (+% 3 kullanılabilir) IOP Belleği: 2 MB Alt Anayol: 32-bit Ses Ses sayısı ADPCM: 48 kanal, 3D çevre sesi Bellek Sesi: 2 MB Çıkış Frekansı: 48 KHz'e kadar (DAT kalitesinde) DVD Maksimum boyut: İkili tabaka 9 GB Cihaz hızı: DVD-ROM - 4 kat hız.
CD-ROM - 24 katArayüz Tipleri IEEE 1394 i.LINK®
Universal Serial Bus
(USB) x 2
Kontrol Girişi x 2
MEMORY CARD yuvası x 2
Optik Dijital Çıkış
Ag adaptörü -
ahh su ps3 bi cıksa....sonra bide çip cıksa....sonra fiyat düşse.... bizde oynasak :P
-
ps3 çıktı ama henüz ülkemiz de mevcut değil.
ps sersinin ps5 de dahil olmak üzere dizaynları da tamamalndı.ps3 te ps 2den çok daha üst seviyede bağlantı sistemi olacak bu arada
-
hocam bende ps3ü beklom.. özellikler falan dehset..killzone un demosunu izledim ölüodum a.q vallaa ne zaman buraya gelcek bu alet bilionmu?kimi mart dio kimi sonbahar...
-
intrnet üzerinden satın almayı dene yalnız ulaşım ücreti tuzlu olabilir.
ben en çok NBA İN PS3 TEKİ ALİNİ MERAK EDİYORUM.VE BİLGİSAYARLA ADI ANILAN oyunların tamam ıartıok ps ortamında da olacak bu da güzel.
mesela counterın da görüntüleri vardı kontrol donanımı da ona göre görüntüler de bilgisayardna güzel di
-
dizaynı da süper bu arada
-
ic3 bunu yazdı:
intrnet üzerinden satın almayı dene yalnız ulaşım ücreti tuzlu olabilir.
ben en çok NBA İN PS3 TEKİ ALİNİ MERAK EDİYORUM.VE BİLGİSAYARLA ADI ANILAN oyunların tamam ıartıok ps ortamında da olacak bu da güzel.
mesela counterın da görüntüleri vardı kontrol donanımı da ona göre görüntüler de bilgisayardna güzel di
ya hoca counter fln tarzı fps mi ne attım da yani o tarz oyunlar ps de hiç oynanır olmuyo yaw.. -
aga kalvyeyle mouse takarsın sorun değil ki.
-
gel ps3 gel.....
ama şimdi bile cıksa cip cıkması oyunların kırılması,yaygınlasması derken seneye oynarız anca