Plazma Tv Hakkında Bir Soru
-
Arkadaşlar 2 gün önce aldım plazmayı samsungun 102 cm gayette iyi bişi.sorum şu:bu model 100hz destekliyor ama ben bilgisayarı dvı to hdmı kablosundan bağladığımda sadece 60 hz olarak kullanabiliyorum.bir umut belki driver vardır diye samsungun sitesine girdim baktım yok.bugün biraz önce garanti onaylamak için bi eleman geldi bari ona sorim dedim oda olur dedi biraz araştır bulursun dedi.bende bakınıyorum ama henüz bulamadım.Tbt'de mutlaka anlayan cıkar dedim buraya yazıyorum bi fikri-bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler.
bu arada samsung series 4 model numarası: ps42a451p1xxh
versyon:sb14
-
hoca driveri olacagini sanmiyorum..
-
Yok hocam bende de Philips 26 pf 1000/62 (66 cm) var.driver kesinlikle yok.ekran karti islemcisi var dediler bana tatmin olmadim PC ye ilave monitor olarak bagladigimda istedigim verimi alamiyorum.
-
O senin ekran kartının gücüyle ilgili.
Birde HDMI in versiyonlari var 1.1 , 1.2 , 1.3 gibi onlar da max veri aktarım hızı ile ilgili. HDMI cikisin var diye her kalitede goruntu alacan demek değil. Ekran kartın ne?
-
ekran kartım 8600 gt kablo philipsin altın kaplamalı felan ama 1.3 mü emin degilim.umarım oledir.üzerindede yazmıor.2 seçenegim vardı ya hama ya philips ikisinde de yazmıyordu satan elemanlarda ne oldugunu bilmiyodu bende philips iyidir diye aldım.hama da mıknatıslıydı altın kaplama degil
ekleme:www.egerate.com dan baya arastırmıstım hangisi daha iyi filan diye hatta ordan alcaktım kabloyu güvenemedim siteye burda buluncada atladım hemen:)
-
yukarı:)