folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Pleksiglass İsi Yapan Beylikduzu Tarafinda Yer ?

Pleksiglass İsi Yapan Beylikduzu Tarafinda Yer ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Merhaba arkadaslar 10 tane 7x7.5 pleksi kestircem Beylikduzu tarafinda bu tarz is yapan tanidigi olan varmidir ?

birde 5mm e 5mm kare  15mm yuksekliginde seklin 30 tane cubuk gerekiyor bana.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bazı camcılarda var galiba. bilgisayar kasası yapacaktım anca bazı camcılar lazımsa getirelim demişlerdi.

PanxeR tarafından 20/Şub/14 19:11 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ben izmirde birine kestirmiştim.

Istanbulda varsa bana da solerseniz makbule gecer. plexiglas güzel malzeme

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    reklamcilara git plexiglassi genelde benim bildiğim onlarda kullanıyor onlardan temin edebilirsin

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Karaköyde var, tam fünikülerden çıkarken karşıda. Hem satıyorlar, hem de kesim yapıyorlar.

4 mm kalınlığında 30 cm x 25 cm ölçülerinde ki bir kutuyu 30 liraya yapmışlardı. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Altinkayadan bi kutu aldim. Kendi imkanlarim ile kaplama yaptirdim yarin yazilimini yetistirmeye calisirken bide pleksi den pinpad ve kart okuyucu yuvasina cozum aricam. Bu dedigim aparatlari halledersem mis gibi olur

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

camcıda olmaz.

reklam ve tabelacıda bulabilirsin

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

BBS pleksi diye bir yere gittim adamlar adet az abi ugrasamam dedi :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Lazer kesim yapan yerler şeklinde bi arama yap hocam google'da kafadan bura çıktı mesela ben İstanbul'u bilmem gerisine sen bakıcan artık...

http://beylikduzubaski.com/modules/xcgal/displayimage.php?pid=8

https://www.google.com.tr/search?q=istanbul+lazer+kesim+plexi+beylikdüzü

Metallica Rules
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

Karaköyde var, tam fünikülerden çıkarken karşıda. Hem satıyorlar, hem de kesim yapıyorlar.

4 mm kalınlığında 30 cm x 25 cm ölçülerinde ki bir kutuyu 30 liraya yapmışlardı. 

evet karaköyde tam dediği yerde kestirmiştim isteddiğin gibi kesiyolar..

Toplam Hit: 999 Toplam Mesaj: 10