Plesk Control Paneli Lazım
-
Merhaba Değerli Müridlerim
Evime Sunucu kurdum İİS 6,0 PHP,MYSQl ve ASP Desteği var . İP adresim sabit kontrol etmek amacıyla Plesk , helm panel gibi kontrol yazılımları gibi
eliniz'de bulunan full ve paylaşabileceğiniz kontrol yazılımı varmı. google'de araştırmalarıma rağmen bulamadım. bulduklarımın ya linkleri silinmiş çoğunun crack ilacı yok.teşekkürler
-
hemen hemen bütün arez sitelerinde var hoca aradınmı?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------DJ_Alper Müridim Warez sitelerine baktım çoğu hotfile link silinmiş çoğunun cracki yok
-
aktas_967 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper Müridim Warez sitelerine baktım çoğu hotfile link silinmiş çoğunun cracki yok
-----------------------------akşam bakayım not alayımda bazılarındada virüs vardır
yani ufak birşeye trojen atan adam plesk crackine hali hali atması lazım :D
edit: tek domain kullanacaksan plesk ücretsiz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
aktas_967 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------akşam bakayım not alayımda bazılarındada virüs vardır
yani ufak birşeye trojen atan adam plesk crackine hali hali atması lazım :D
edit: tek domain kullanacaksan plesk ücretsiz
-----------------------------Müridim Bulmuşken full iyi olur demolar'da pek randıman alamam sonucta başka zaman lazım olabilir. en azından elimde bulunsun. varsa elinde paylaşırsan sevinirim müdür