folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Plesk Kurulumuyla Alakalı Dökümanı Olan Varmı???:)

Plesk Kurulumuyla Alakalı Dökümanı Olan Varmı???:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isayyu41
    isayyu41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar. Windows server 2003 üzerinde plesk kurdum ve sürekli bi sorun çıkarıo. Bilgisayara reset atmaya çalışıo vs. Bunun kurulumuyla alakalı dökümanınız varsa çok sevinirim. TAbi server 2003 yapılandırmasıylada alakalı sorunlar olabilir. Sadece kaynağıınız varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim:))
    Şimdiden çok teşekkürler

isayyu41
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam cıkardığı sorun ne??

2003 configurasyonundan alakalı birşey olduğunu sanmıyorum, pleskle alakalıu büyük ihtimal...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isayyu41
    isayyu41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    15 dk-30 dk arası(yaklaşık olarak) interneti kesio belli aralıklar ve 1 dakika civarı gelmio. ama ilk defa kurduğum için belki yapılandırmayla alakalı sorun olabilir die düşündüm. Yada server 2003 lede alakalı bi yapılanırma sorunu olabilir. zaman zaman da  reset atmaya çalışı 60 dan geri saymaya başlıyo ve ancak shutdown -a ile durdurmak zorunda kalıyorum. Kısacası serverın başında beklemek zorunda kalıyorum...

isayyu41
Toplam Hit: 695 Toplam Mesaj: 3