Plesk Panel Problemi?
-
mürid kardeşlerim,Plesk panel allah belasını versin hiç bir işime yaramyan bu paneli kullanıyorum
şimdi
yeni bir sql db oluşturacam,dolu diyor,ama db görükmüyor. önceden oluşturmuşturdum piyasada yok.
5 tane mail hesabı var
1 tane görünüyor neden olur bunlar.
yeni bir ziyaretçi defteri dosyası attım ftpden onu bağlayacam.yapamadım
-
Hosting sağlayıcınla görüş derim. Önceden böyle bir problem yaşıyor muydun ?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
Hosting sağlayıcınla görüş derim. Önceden böyle bir problem yaşıyor muydun ?
yaşamazmıyım aldıgım günden beri aynı,login olamıyorum.herzamanki şifremi kabul etmez. mail hesapları görünmüyor.Db yokbi şeye tıklayınca açılması bir saat sürüyor.
Bu plesk panelmidr nedir ne işe yarar niye yapmışlar anlamadım. valla
Bu db olayını nasıl halledecez.nerden silinir nerden yeniden oluşturulur bi tarif et bakalım dostum.
-
Şimdi resimle ekliyorum hoca .. ;) Loading...
@Edit.1- Plesk Paneline Girince Veri Tabanı Ekle'ye gir hocam ..
2- Veri tabanı ekle ..

3- Ziyaretçi Defterin için hangi veritabanı ise ona göre seçim yap ve veritabanını oluşturdun , sonra veri tabanı kullanıcısı oluştur girdiğin bilgileri not et biyere.
Bu bilgilerinide ziyaretçi defterinde veritabanıı bağlantısı yapacağın yere yaz ve çalıştır ..
Ama elinde bir sql dosyası var ve bunu yeni kurduğun veritabanına eklemek gerekiyosa ..
-"Veritabanları" na geri dön DB WEBAdmin tıkla,
resimdeki 1 yazan yere tıkla sql verilerini yapıştır ve 2 deki git 'e tıkla bu kadar ..
-
tamam bekliyorum
birde plesk panelde özellikler ASP dir yazıyor benimki Linux PHP nasıl oluyor bu .) bugun uğraşı bulduk anlaşıldı :)
-
Pleskin lisans süresi bitmiş olabilir :/
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi resimle ekliyorum hoca .. ;) Loading...
@Edit.1- Plesk Paneline Girince Veri Tabanı Ekle'ye gir hocam ..
2- Veri tabanı ekle ..
3- Ziyaretçi Defterin için hangi veritabanı ise ona göre seçim yap ve veritabanını oluşturdun , sonra veri tabanı kullanıcısı oluştur girdiğin bilgileri not et biyere.
Bu bilgilerinide ziyaretçi defterinde veritabanıı bağlantısı yapacağın yere yaz ve çalıştır ..
Ama elinde bir sql dosyası var ve bunu yeni kurduğun veritabanına eklemek gerekiyosa ..
-"Veritabanları" na geri dön DB WEBAdmin tıkla,
resimdeki 1 yazan yere tıkla sql verilerini yapıştır ve 2 deki git 'e tıkla bu kadar ..
-----------------------------Hata: Bu alan adi icin Microsoft SQL Sunucusu veritabani sayisindaki sinira ulasildi
bu kısmı aşsam senin olayı yapcamda veri tabanı yok böyle diyor
nasıl yapcaz,
süresi bitmiş derken,?hostingi alalı daha iki üç ay oldu
isimtescilden aldım,başka bi sorun var ya
isimtescilden giriyorum orada mail hesapları görünüyor.
-
Hocam o zaman senin host'un veritabanı limiti dolmuş .. ( yani hataya göre bunu çıkarabiliyorum )
hostunu veren zatı muhterem ayarlaması lazım onu limitlerden.. Onla anlaşıp çözmen lazım bi şekilde , seni bu konuda bilgilendirip yönlendirmesi lazım.
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o zaman senin host'un veritabanı limiti dolmuş .. ( yani hataya göre bunu çıkarabiliyorum )
hostunu veren zatı muhterem ayarlaması lazım onu limitlerden.. Onla anlaşıp çözmen lazım bi şekilde , seni bu konuda bilgilendirip yönlendirmesi lazım.
tamam hajım,ayrıca anlatım için saol dolmuştur bunun süresi uzattıralım.lazım oluyor .)