Plesk Ve Hosting

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geceler00
    geceler00's avatar
    Erkek

hosting domain falan alıyorum ama bazı bilgilerin ne anlama geldiğini bilmiyorum vede Plesk panelde kullanmadığım bir sürü kısım var onların ne işe yaradığını öğrenmek istiyorum bilgisi olan varsa paylaşmak isterse sevinirim

3 GB Band Genişliği

5 Adet EMail Hesabı

2 Adet Subdomain

1 Adet Yönlendirme

5 Adet Email Grubu

5 Adet Email Yanıtlayıcı

5 Adet Email Yönlendirme

ASP, ASP.NET 3.5

DNS Kayıtları Yönetimi

Log (Günlük) Yönetimi

Yedek Alabilme

Spam ve Virüs Koruması

Dosya Yöneticisi

Türkçe Plesk Kontrol Panel

7x24 FTP Erişimi

1 Gbit Datacenter (Türkiye)

mesela burada yazmış ama bi çoğununn ne işe yaradığını vede Plesk paneldeKullanımını bilmiyorum.. Teşekkürler iyi çalışmalar 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

3 GB Band Genişliği ( Hosting trafiği )

5 Adet EMail Hesabı ( 5 tane pop3 mail açabilirsin. ismin@domainin.com gibi )

2 Adet Subdomain ( 2 adet alt domain acabilirsin. Yani altdomain.domain.com gibi )

1 Adet Yönlendirme

5 Adet Email Grubu ( 5 tane email grubu işte adı üstünde )

5 Adet Email Yanıtlayıcı ( buda adı üstünde. Gelen maillere otomatik yanıtlayıcı koyar )

5 Adet Email Yönlendirme ( buda adı üstünde. Gelen mailleri başka bi maile yönlendirir )

ASP, ASP.NET 3.5 ( Bu serverda sadece asp ile ilgili dosyalar çalıştırabileceğini söylüyo sana. Asp destekliyo yani )

DNS Kayıtları Yönetimi

Log (Günlük) Yönetimi ( Günlük giriş çıkış yapan ip ler cartlar curtlar loglanır bunları yönetmen için )

Yedek Alabilme ( dosyalarının ve veritabanının yedeğini alabilmen için

Spam ve Virüs Koruması ( adı üstünde. virüs tarayıcısı falan )

Dosya Yöneticisi ( Buda panelden dosyalarını yönetebilmen için. Ftp ye gerek kalmasın diye )

Türkçe Plesk Kontrol Panel ( Domain panelinin türkçe oldugunu sölüyo :D )

7x24 FTP Erişimi ( İstediğin zaman ftp ne erişebilrisin girip çıkabilirsin diyo )

1 Gbit Datacenter (Türkiye) ( 1 Gbit bağlantı hızın var türkiye içerisindeki serverımızda diyo )

Offf yoruldum beah :) Başka sormak istediğin bişey olursa sor bildiklerimizi cevaplarız...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Benden sana tavsiye eğer bilgisayarında anti virüs programı varsa eğer panelden antivirüs ve spam korumasını kaldır.Plesk bazen her maili virüs yada spam olarak algılayıp engelleyebiliyor.

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geceler00
    geceler00's avatar
    Erkek
    hoca teşekkürler aydınlattın...  peki buradaki yedekleme db için falan.. benim dbyi arada bir girip kendi bilgisayarıma keydetmemdeki farknedir?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Olay o zaten hoca,kaydet diceksin sana bildiğin dosya indirme penceresi gelecek ama db öle arada bir yedeklenmez düzenli 6 saate bir yedekle.
    Bilgisayarına indir.Haftalık geçtikce gün gün siler,yada DVD ye çekersin,sana kalmış.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı ayıptır sorması ne kadara aldın hostu
Toplam Hit: 1905 Toplam Mesaj: 6