Pleskte Htaccess Çalıştırabilen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

merhaba hocalar

2003 serverıma plesk kurulu ve ben bunda htaccess kullanmak istiyorum,

çok araştırma yapmama ve çok şey denememe rağmen birkaç gündür bir sonuca ulaşabilmiş değilim

Daha önce deneyen çalıştıran varsa kullandıkları yöntemi paylaşırsa çok iyi ve herkes için yararlı bir iş olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

Başlat > Çalıştır giriyorsun ve mstsc yazıyorsun. Çıkan ekranda sunucu IP numaranızı girerek sunucuya giriş işlemini tamamlıyorsunuz. Ardından Plesk panelin kurulu olduğu dizine giriyorsunuz. “admin\conf\httpd.conf”dosyasını notepad ile açıyorsunuz.  Aşağıda belirtilmiş olan satırı, söylendiği gibi değiştiriyorsunuz.

"AccessFileName .htaccess"

satırını aşağıdaki ile değiştirin.

"AccessFileName htaccess.txt"

Pleskde hosting kurulumu yaparken, biliyorsunuzdur PHP desteğinin hemen yanında birde ” ISAPI olarak çalıştır” olarak işaretleyin ve kurulumu gerçekleştirin. Bu şekilde artık htaccess windows hosting paketinizde çalışacaktır.

Bunun dışında bir kaç eklenti ile htaccess i windowsda çalıştırmak mümkündür. Buradan ilgili programı indirebilirsiniz. Yalnız ücret ile tam sürümü ( full versiyonu ) almanız gerekmekte. Çünkü demo versiyonda sınır 1000′dir. İyi Çalışmalar dilerim.

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek
    Ekinoks bunu yazdı

Başlat > Çalıştır giriyorsun ve mstsc yazıyorsun. Çıkan ekranda sunucu IP numaranızı girerek sunucuya giriş işlemini tamamlıyorsunuz. Ardından Plesk panelin kurulu olduğu dizine giriyorsunuz. “admin\conf\httpd.conf”dosyasını notepad ile açıyorsunuz.  Aşağıda belirtilmiş olan satırı, söylendiği gibi değiştiriyorsunuz.

Pleskde hosting kurulumu yaparken, biliyorsunuzdur PHP desteğinin hemen yanında birde ” ISAPI olarak çalıştır” olarak işaretleyin ve kurulumu gerçekleştirin. Bu şekilde artık htaccess windows hosting paketinizde çalışacaktır.

Bunun dışında bir kaç eklenti ile htaccess i windowsda çalıştırmak mümkündür. Buradan ilgili programı indirebilirsiniz. Yalnız ücret ile tam sürümü ( full versiyonu ) almanız gerekmekte. Çünkü demo versiyonda sınır 1000′dir. İyi Çalışmalar dilerim.

Bunları yaptım dostum fakat elimdeki script ISAPI ile çalışmıyor, CGI veya FastCGI de çalıştırmam gerekiyor htaccessi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    morf1n bunu yazdı
    Ekinoks bunu yazdı

Bunları yaptım dostum fakat elimdeki script ISAPI ile çalışmıyor, CGI veya FastCGI de çalıştırmam gerekiyor htaccessi

http://forum.parallels.com/showthread.php?265023-Enable-FastCGI-in-Plesk-11-Centos-6-3

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
Toplam Hit: 1206 Toplam Mesaj: 4