folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder PM - Özel Mesajlar Otomatik Mi Siliniyor?

PM - Özel Mesajlar Otomatik Mi Siliniyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    Mesaj kutusuna baktığım zaman az önce oradaki mesajların silinmiş olduğunu gördüm, birkaç ay kadar eskiydi mesajlar ama ben silmiyordum acaba bunlar belli bir zaman zarfında mı siliniyor, öyleyse hepsi neden birden silindi? üyelik şifremi biri çalmış girmiş diyeceğim ama sanmıyorum.Mesajlar önemliydi bazı arkadaşların adres ve tel numarası vardı.onlara ayıp olmasın, dvd göndereceğim için.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    id 17 bin lerde qeni olsan anlayacamda eskisisin dayı forumda ara bir sürü senin gibi soran oluyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    Peki dostlar kusura bakmayın, renegadealien tarafından otomatik olarak siliniyormuş bazı konularda okuduğum kadarıyla  ComputerWolf öyle yazmış, yalnız geri gelme şansı yok mu? bir arkadaşın adresi vardı onu almam gerek.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Silinmesi gerek, database meme yapabilir :/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    seninki gene iyi ben http://www.tahribat.com/murid/IRF ye giremiom :| yorumlarımı onaylıyamıyorum :| böyle bir mürid yok dio bana ... ulan bir yıldır üyeyiz be ! :)

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Daha önceki konularda araştırma yapmış iseniz görürsünüz...

Sistemin sadece benim tarafımdan ulaşılabilen bir otomatik temiztahribat prosedürü bulunmaktadır...

Ortalama 2 ayda bir çalıştırdığım prosedür ile gelen ve giden tarafından okunmuş pmler piç mesajlar, eski loglar, sistem mesajları otomatik olarak silinmektedir...

Geri dönüşüde yoktur...

Onun haricinde tabiki databasede bulunan pmleri okuyabilme hakkımız var fakat bu şikayet durumlar haricinde kesinlikle yapılmayan, yapıldığı taktirde loglarda görülen bir işlemdir...

daha önceden bu olayı kötüye kullanan bir yöneticiyi site ile ilişkisini kesmiştik eskiler hatırlar...

Yani muridin özeli kendisine ayittir, kesinlikle tarafımızdan aksi bir durum oluşmadığı sürece okunmaz... Bunu garantisi benim.

Kaldıki 50000 pmi okuyacak ne vaktim var ne zamanım var....

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    IRF bunu yazdı:
    -----------------------------
    seninki gene iyi ben http://www.tahribat.com/murid/IRF ye giremiom :| yorumlarımı onaylıyamıyorum :| böyle bir mürid yok dio bana ... ulan bir yıldır üyeyiz be ! :)
    abicim o problem düzeltildi artık normal profildende yorumlarını görebiliyorsun...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    abi o kadar onemliyse keske not alsaydin kardes ya neyse

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

st_anger_07 bunu yazdı:
    abi o kadar onemliyse keske not alsaydin kardes ya neyse

Bulurum neyse o arkadaşı, avatar'ın dvdsini istemişti eğer burayı okursa haberi olsun kardeşimin, ismi Burak'tı Antalya'lı 0535 numarası vardı hatırladıklarım bu kadar.
    nickini de  hatırlamıyorum

...
Toplam Hit: 1635 Toplam Mesaj: 9