PMYO Mülakat Ücreti Var Mı ?
-
PMYO nuın .pdf inde yazılı sınav ücreti 50 tl olduğu yazılıyor 4 hazirana kadar yatırılması gereken.
Nette bir sitede 10 mayısa kadar 50 tl nin yatırılması gerektiği yazıyor.
PMYO nun bürosu evrak teslime gelirken dekontla beraber gelineceğini söylüyor gerekli bilgilerin pmyo.pa da olduğunu söylendi oradada bir veri bulamadım.
Şarzım bitti netteyim kesin bilen var mı ?
Nereye ne kadar ücret yatırılacak ?
ModS: konuları doğru yerlerine açalım
-
klavuza değilde netteki bir siteyemi inanacan hoca
-
DJ_Alper bunu yazdı
klavuza değilde netteki bir siteyemi inanacan hoca
:)
Yok usta PMYO daki görevlide yatırılacak dedi de sitede yazıyor dedi bulamadım. Şarz bitincede daha arayamadım.
-
Hocu sahsen basvurunun ucreti ayri
mulakati gecersen sinav ucreti ayri oduyosun. 50+50 sanirim. Edit: pa.edu da giris sayfasinda da yazio zaten 3- BAŞVURU ÜCRETİ YATIRMA TARİHLERİ VE HESAP NUMARASI: Halk Bankası Gölbaşı/ANKARA Şubesi TR530001200938500080000015 hesap numarasına 24 Nisan - 10 Mayıs 2013 tarihleri arasında 50 TL yatırılacaktır. (Ücretin banka şubesinden yatırılması gerekmektedir. İnternet bankacılığı, EFT vb. aracılığıyla yatırılan ücretler kabul edilmeyecektir.) NoToLeRaNcE tarafından 29/Nis/13 21:09 tarihinde düzenlenmiştir -
50 TL Yatırcan Mülakatı Geçtikten Sonra Bir 50 TL Daha
-
mülakat öncesi yatırıyorsun parayı geçen sene girdim mülakata iyi kaçmıştı oradan hatırlıyorum
-
benim girdiğim sene baraj puanı 320'ydi yanlış hatırlamıyorsam. ben 340 puanla başvurmaya gittim ordaki görevliler ağlıyordu bu sene baraj puanı yüksek başvuran yok para kazanamayacağız diye. ben başvurduktan birkaç gün sonra 250 ye çekmişlerdi barajı :) benim girdiğim sene mülakat için ayrı, mülakatı geçtikten sonra da yazılı sınav için ayrı para ödüyorduk.
-
ben başvurduğumda tek bir ücret ödemiştim hoca 2 ücret hatırlamıyorum
-
hocam geçen sene gittim ben mulakata 50 tl yatırıyosun.Sınava yatırıyomusun bılmıyorum mulakatta elediler :)