Png, Psd Temalarını Çevirme
-
selamun aleyküm...
arkadaşlar png ve psd ile hazırlanan temaları nasıl xml veya html çeviricez örneğin bir blog teması verilmiş ama png nasıl xml vericez?
-
frontpage deawer wiever gibi pogramlarıın için at sonrada kaydet
-
yapamadım kardeşim daha detaylı anlatabilirmisin rica etsem
-
photoshopta html olarak kaydet.. sonra dreamweaver la aç düzenle işte..
-
çok kolay gibi anlatıyorsunuz hemen heycan yapıyorum bende ama olmuyor :)
http://hotfile.com/dl/61364325/aaf480b/OfisSoft_-_Blog_Design.rar.html
burda tasarım bir siz denermisiniz lütfen html olarak kayıt ediyorum açıyorum dreamveaverle, frontpageylede açtım resim olarak çıkıyor
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam illa dreamveaver olması şart mı şimdi :D ben frontpage e alıştım dream karışık geldi gözüme bi an :D dediğini frontpage de yaptm yani resmi html e döktürdüm photoshoptan ama yine resim olarak attı. benim istediğim şekil iste tablolu felan bildiğin html olucak. yazıları felanda resim olarak attı. tam bir açıklama ve yöntemi resim veya video olarak anlatırsam süper olur. yada sen anlat bi önce ben anlarsam zaten video alır paylaşırım.
-
bu konuya bir açıklık getirelim artık:) bu arada verdiğim linkdeki tasarımı indirin mükemmel:)
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------hocam illa dreamveaver olması şart mı şimdi :D ben frontpage e alıştım dream karışık geldi gözüme bi an :D dediğini frontpage de yaptm yani resmi html e döktürdüm photoshoptan ama yine resim olarak attı. benim istediğim şekil iste tablolu felan bildiğin html olucak. yazıları felanda resim olarak attı. tam bir açıklama ve yöntemi resim veya video olarak anlatırsam süper olur. yada sen anlat bi önce ben anlarsam zaten video alır paylaşırım.
-----------------------------hocam dreamweaver daha yaygın o yüzden öyle söyledim oda olur tabi.. o dediğin olayı anlatıyım resimli olarak ufaktan;
ps de Slice Tool aracını kullanıcaksın istediğin gibi karelere bölüceksin işte weya otomatik böldürtüyosun cetvelden alıyo falan.. o modelde kaydedersin tablolara bölüyor onları.. yani ss:
http://img85.imageshack.us/img85/4382/94116250.jpg
sora dreamweaverda açıyorum ben sen frontpage te aç :D
http://img198.imageshack.us/img198/1989/48688259.jpg
o böldüğüm ve düzenlemek istediğim kısımdaki bölünmüş resmi td nin backgroundu olarak alıp o resmi siliyorum.. sora işte içine ne ekliceksen eklersin içine..
mantığı bu yani ben bu şekilde yapıyorum daha pratik yolu varsa bilmiyorum..
Bu dediklerim yardımcı olmadıysa pmleyin msnleri yardımcı olmaya çalışıyım @PoLiZei sende pmle hocam istersen yardımcı olurum..
-
anladım ben bu olayı teşekkürederim. uğraştırıcı oluyor biraz sanırım sade bir index olarak düzenlemek isteyenler için iyi. ama benim verdiğim template wordpressde kullanılmış gönderen herif xml çevirip blogunuzda yayınlayın diyor :)