Poison İvy Hakkında Bir Soru
-
selamlar. Poison ivy adlı trojanı kullanmak istiyorum fakat bir sorunla karşılaştım. Poison ivy i kullanmak için 3460 portunu açmak gerekiyor. Bildiğim her şeyi denedim. Forumları aradım taradım. Olmadı. Robotics modem kullanıyorum teknik servisini aradım 3 gün boyunca farklı farklı kişilerle saatlerce konuştum. Onlarda anlayamadı sorunu. Modem den tüm portları açtık fakat modem tüm portları açmıyor. bazılarını açıyor bazılarını açmıyor. Her neyse 3460 portunu açma işinden vazgeçtim şimdilik. Sorum şu: modemimde bazı portlar açılıyor. Kullanılmayan bir portu poison ivy nin iletişim kurması için açsam, atıyorum 11111 portu, poison ivy bu portla iletişim kurabilir mi? Daha sonra bir problem çıkar mı? Teşekkürler.
Not: 2 gün öce falan bu sorunun olası cevaplarını içerecek bi konu açmıştım, "bir programın kullandığı portu değiştirebilir miyiz?" diye. Başkalarınında işine yaraması için konuyu daha genel bir başlıkla açmıştım. Ordan cevap alamadım. Başlığı daha özel yaparak soruna bir çözüm bulmayı ümit ediyorum :)
-
No-IP.com üyelik aldınmı Server oluşturuken buradan aldığın sanal ıp adresinide yazacaksın No-IP.com sitesinin programı var onuda kuracaksın.