Poison Ivy İçin Crypter (İstek)
-
Evet sevgili müridler,Poison Ivy için fud veya ud crypter lazım,nod32den geçse yeter,araştırma yaptım ama çoğu sonradan tatnınmış virustotal'de taratıldığı için..
-
bende isterim :).
eger keylogger isini gorurse bende bi kac tane var cogu antivirus yakalamiyor. hiddeneyes var avira yakaladi ama nod tanimadi server i ...
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
bende isterim :).
eger keylogger isini gorurse bende bi kac tane var cogu antivirus yakalamiyor. hiddeneyes var avira yakaladi ama nod tanimadi server i ...
-----------------------------Yağ gibi geçen keyloglar bendede var bi köşede duruyor hocam ilgine teşekkür ederm ama keyLogLarLa iLgiLenmiyorum,sadece rat :)
İstediğim şöyLe eLi yüzü düzgün bi fud veya ud crypter.
-
indetectables.net level-23.com buralarda var fud geliyord eskiden simdi takip etmiyorm
-
hucam bunu fudlatık antiten gecirdik pc bağlandıkta, aldığımız sitedeki crptry ler antilere yakalanmaya baslarsa bizim bağlantıda gidermi?
-
Atillla bunu yazdı:
-----------------------------
hucam bunu fudlatık antiten gecirdik pc bağlandıkta, aldığımız sitedeki crptry ler antilere yakalanmaya baslarsa bizim bağlantıda gidermi?
-----------------------------Hergün taratcaksın yedirdiğin serverını,yakalandığı gün hemen tekrar fudlıycaksın,eğer cLient'inin server update özelliği varsa ki Bifrost ve Poison ivy'de var,update etceksin serverını taa ki bidahaki yakalandığı güne kadar.
-
Anladım kardeş tesekkürler konu biraz dağıttım ama kusura bakma,
-
Poison Ivy eskidi artık hocam Apocalypse Remote Administration Tool dene hocam şimdilik işini görür..