Poison'a Usbden Yayılma Özelliği Eklenebilir Mi?
-
Ne zamandır trojan kullanmıyodum ama bugün lazım oldu ancak poison u attığım bir pcye usb takanların usbsinin içine girip ordanda takıldığı pcye girmesi lazım :D Çok mu şey istedik :) Poisonda bu olay yapılabilinir mi? Bu özellikde bir rat var mı?
-
bıkac yıl once benım de dusundugum seylerden bırıydı.u3 ozellıklı usblerle yapılabılecegını dusunuyodum en azından.ama elle tutulur bısey bulamamıstım o zaman.
-
Autorun'La basit bi şekilde server çalıştırabilir galiba.
Oda şöyle olur bi autorun.inf hazırlanır şimdi tam olarak bilmiyorum nette tam kodlarıda vardır ama kodlar basitce şu şekilde olabilir.
[autorun]
open=start server.exe -
@falca araştırken bi rus hack sitesinde rastladım bu şekil bir rata ama sürekli bağlantı hatası veriyor.
@Revengex hocam dediğin olaıyı flash belleklere yapılıyor ancak benim dediğim pcden yayılıp kendini takıldığı her delike kopyalasın istiyorum
-
plugin vardır belki nette poison için bi arastır
-
PUM spreader temizini bulursan fazlasını yapar.
-
xp olsa dediğin olayı anti olmayan makinalarda yapması kolay ama win7 de işler biraz değişti.
-
win7'de yada vista'da şu autorun'ı nasıl çalıştırcaz ya. flash disk'i takınca autorun yapmıyo alet :S en azından benim istediğim programı çalıştırmıo
-
@alman adı nedir o pluginin?
@super o dediğin proyu açıklarmısın biraz