folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Pokemon İlk 4 Bölüm - Dvdrip - Türkçe Dublaj

Pokemon İlk 4 Bölüm - Dvdrip - Türkçe Dublaj

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.mediafire.com/?o8nqcchwyby02uq

http://www.mediafire.com/?jmj858top4y4h17

http://www.mediafire.com/?1vutrnxotbld1q7

http://www.mediafire.com/?ia67lhvtyhewumd

Arşivden. Gülümseme Kusura bakmayın caps veremiyorum ama görüntü kalitesi izlenebilir kalitededir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

linkler kırık. 

indirmek isteyen olursa linki kopyalayıp yapışıtırarak girin

bu arada ne izlerdik, pokemon kartları biriktirip mahalleden t-shirt alan tek kişiydim :)

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

linkler kırık. 

indirmek isteyen olursa linki kopyalayıp yapışıtırarak girin

bu arada ne izlerdik, pokemon kartları biriktirip mahalleden t-shirt alan tek kişiydim :)

Yoo sağlam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

linke tıklamayı denermisin?

File Blocked for Violation.

The file you requested has been blocked for a violation of our Terms of Service.

Still have questions or do you think we've made an mistake? Check our knowledge base for more information or contact us about it.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Harbiden ha çok ilginç bi durum.Kopyala yapıştır yapınca açılıyor. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    FrankMalkovski bunu yazdı

Harbiden ha çok ilginç bi durum.Kopyala yapıştır yapınca açılıyor. :)

Harbiden he :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

devamı varmı

İstediğin o olsun :

5. Bölüm

http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-snc6/v/79134/177/10150108401788607_54794.mp4?oh=2c841ab5cb651a3f1e294fdcb83cd8b1&oe=50A5412C&__gda__=1353007599_4d5316d333adc98cbe75955491c8461a

mkyb tarafından 15/Kas/12 20:27 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 859 Toplam Mesaj: 7