Polar Veya Tshirt Baskı Yapan,Tanıdığı Olan Veya Bana Yardımcı Olabilecek Bir Mürid Varmı.?
-
Hocalar İyi Akşamlar Öncelikle;
Başlıkda baya uzun oldu ama :D Hocalar bu tshirt veya polar baskı işi çok zorm bir olaymış onu anladım. Üniverstiede başkanlık yaptığım öğrenci topluluğumuzun yönetim kurulu için ortalama bi 10 adet tshirt veya kapşonlu polarlardan yaptırmaya karar verdik ama sayı az olduğu için hiç bir yer ile pek anlaşmaya varamadık,açıkcası belli bir sayının altında oldupu için nerden baksanız 300-400 tl baskı makine ücreti istiyorlar. Bu yaptıracağımız tshirtleri veya polarları okulda tanıtım günlerinde, üniversiteler arası yarışmalarda felan kullanacağız.
Ben bu az sayıda baskı işini nasıl ucuz bir maliyet ile yapabilirim şuan için ilerde daha fazla artacak sayı ama şuan için diyelimki 10 adet tshirt için maliyeti en az olacak şekilde nerde yaptırablirim veya nasıl yapabilirim. :)
-
Baykosh diye bir sukkan Kadikoyde baski isi yapiyorlar. baykushartwork@gmail.com adresinden ulasabilirsiniz.
-
Baykosh diye bir sukkan Kadikoyde baski isi yapiyorlar. baykushartwork@gmail.com adresinden ulasabilirsiniz.
-
Başlıkta konuyu yazmışsın hocam.
-
adabusra bunu yazdı
Tamamdr hocam sağolun kendileri ile iletişime geçiyorum en kısa sürede :D
-
NaZi_ bunu yazdı
Başlıkta konuyu yazmışsın hocam.
Ahahahah biraz öyle oldu sanırım hocam, :) Gece gece kafa uçmuş.