Polis Araçlarının Sirenler? [Ciddi Bir Konu]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

aslında ciddi anlamda aklıma takılıyor bu mesele de bi sorayım dedim. biraz da geyiq kaçınca buraya açmak daha iyi olur.

şimdi bu polis amcalar bir ani baskına felan gittiklerinde neden siren seslerini açıyorlar. ben bir suçlu olsam o siren sesini uzaktan duyunca tabanları hemen yağlarım. bu polisler mal mı yani olay nedir anlamıyorum. ya da farzedelim ki gece yarısı karanlıkta ben uzaktan o aracın ışığını görsem de gene erkenden kaçarım. bi açıklık getirebilecek olan varsa memnun kalacam

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    sirenin çalma dalgası yolu açsınlar diyedir, daha hızlı ve kolay olay yerine gidilsin diye, fakat önemli bir baskın filan zamanında sienler çalınmaz gizlice gidilip yakalarlar, sadece olup biten olaylardan yada olmaktan olan olaylarda olay mekanına giderlerken siren çalınır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ee atzai sen bunları yazdın biz ne yazcaz?? haqsızlık yhaa bi heves konuya girdik amk :D

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:
    -----------------------------
    ee atzai sen bunları yazdın biz ne yazcaz?? haqsızlık yhaa bi heves konuya girdik amk :D
    -----------------------------
    aynen yhaaa

athzai ye ölüm

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    bence polis sireninde gizli bi şifre var.dikkat edersenisz aynen şunu diyo : neoluyo laaaaaaaaan :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    büyük ihtimalle ambulans ve itfaiyedeki sirenlerle aynı amaca hizmet ediyorlardır,yani yolu açın gibisinden, belkide o ses diğer hırsızlarıda heyecanlandırıyor ve bir taşla 5 kuş mantığıyla iş yapıyorlardır :D:P:P:P
Toplam Hit: 883 Toplam Mesaj: 6