Polis Araçlarının Sirenler? [Ciddi Bir Konu]
-
aslında ciddi anlamda aklıma takılıyor bu mesele de bi sorayım dedim. biraz da geyiq kaçınca buraya açmak daha iyi olur.
şimdi bu polis amcalar bir ani baskına felan gittiklerinde neden siren seslerini açıyorlar. ben bir suçlu olsam o siren sesini uzaktan duyunca tabanları hemen yağlarım. bu polisler mal mı yani olay nedir anlamıyorum. ya da farzedelim ki gece yarısı karanlıkta ben uzaktan o aracın ışığını görsem de gene erkenden kaçarım. bi açıklık getirebilecek olan varsa memnun kalacam
-
sirenin çalma dalgası yolu açsınlar diyedir, daha hızlı ve kolay olay yerine gidilsin diye, fakat önemli bir baskın filan zamanında sienler çalınmaz gizlice gidilip yakalarlar, sadece olup biten olaylardan yada olmaktan olan olaylarda olay mekanına giderlerken siren çalınır
-
ee atzai sen bunları yazdın biz ne yazcaz?? haqsızlık yhaa bi heves konuya girdik amk :D
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
ee atzai sen bunları yazdın biz ne yazcaz?? haqsızlık yhaa bi heves konuya girdik amk :D
-----------------------------
aynen yhaaaathzai ye ölüm
-
bence polis sireninde gizli bi şifre var.dikkat edersenisz aynen şunu diyo : neoluyo laaaaaaaaan :D
-
büyük ihtimalle ambulans ve itfaiyedeki sirenlerle aynı amaca hizmet ediyorlardır,yani yolu açın gibisinden, belkide o ses diğer hırsızlarıda heyecanlandırıyor ve bir taşla 5 kuş mantığıyla iş yapıyorlardır :D:P:P:P
Toplam Hit: 883 Toplam Mesaj: 6