folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Polis Telsizinde Feytullah Ve Rte Konuşmaları

Polis Telsizinde Feytullah Ve Rte Konuşmaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video_haber/43161/Polis_telsizinde_Fethullah_Gulen_ve_Erdogan_konusmalari.html

ortalığı bok götürüyor..

bülü bülü amcamızı seven tarikat hangi tarikat :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eğer doğruysa bunu yapana helal olsun , büyük kurumların içinde hala vatansever birileri olması beni çok sevindiriyor.

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

Eğer doğruysa bunu yapana helal olsun , büyük kurumların içinde hala vatansever birileri olması beni çok sevindiriyor.

bazen bende senin gibi düşünüyorum ama genel tabloya bakınca ümidimi gene kaybediyorurum

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ben düzgün dinleyemedim anlayamadım kulaklık yok hoparlör de sapıttı, biri özet geçebilir mi?

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Ben düzgün dinleyemedim anlayamadım kulaklık yok hoparlör de sapıttı, biri özet geçebilir mi?

Dün gece polis telsizinde önce 7 Şubat 2012deki fethullah gülenin konuşması sonrasında rte nin 22 aralık 2013 te yaptığı konuşmalar kaçak olarak olarak yayınlanmış. Bu iki ses kaydı da iki tarafın birbirine taşlamalarını içermekte.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Dün gece polis telsizinde önce 7 Şubat 2012deki fethullah gülenin konuşması sonrasında rte nin 22 aralık 2013 te yaptığı konuşmalar kaçak olarak olarak yayınlanmış. Bu iki ses kaydı da iki tarafın birbirine taşlamalarını içermekte.

+ olarak tayyibin seçim şarkısı 

Benim sormak istediğim haberlerde bu gösterilirken sadece tayyibin seçim şarkısı ve fetullaha yaptıgı göndermeler yayınlandı kanal d yada show daydı yanlış hatırlamıyosam

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Baracuda bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

+ olarak tayyibin seçim şarkısı 

Benim sormak istediğim haberlerde bu gösterilirken sadece tayyibin seçim şarkısı ve fetullaha yaptıgı göndermeler yayınlandı kanal d yada show daydı yanlış hatırlamıyosam

vay arkadaş. teşekkür ederim.

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freebiri
    freebiri's avatar
    Erkek

kısacası ikinizde topsunuz demek istemiş.

Toplam Hit: 1164 Toplam Mesaj: 8