Polis Telsizinde Feytullah Ve Rte Konuşmaları
-
ortalığı bok götürüyor..
bülü bülü amcamızı seven tarikat hangi tarikat :) -
Eğer doğruysa bunu yapana helal olsun , büyük kurumların içinde hala vatansever birileri olması beni çok sevindiriyor.
-
ersn bunu yazdı
Eğer doğruysa bunu yapana helal olsun , büyük kurumların içinde hala vatansever birileri olması beni çok sevindiriyor.
bazen bende senin gibi düşünüyorum ama genel tabloya bakınca ümidimi gene kaybediyorurum
-
Ben düzgün dinleyemedim anlayamadım kulaklık yok hoparlör de sapıttı, biri özet geçebilir mi?
-
izzmarit bunu yazdı
Ben düzgün dinleyemedim anlayamadım kulaklık yok hoparlör de sapıttı, biri özet geçebilir mi?
Dün gece polis telsizinde önce 7 Şubat 2012deki fethullah gülenin konuşması sonrasında rte nin 22 aralık 2013 te yaptığı konuşmalar kaçak olarak olarak yayınlanmış. Bu iki ses kaydı da iki tarafın birbirine taşlamalarını içermekte.
-
SUPERBICO bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Dün gece polis telsizinde önce 7 Şubat 2012deki fethullah gülenin konuşması sonrasında rte nin 22 aralık 2013 te yaptığı konuşmalar kaçak olarak olarak yayınlanmış. Bu iki ses kaydı da iki tarafın birbirine taşlamalarını içermekte.
+ olarak tayyibin seçim şarkısı
Benim sormak istediğim haberlerde bu gösterilirken sadece tayyibin seçim şarkısı ve fetullaha yaptıgı göndermeler yayınlandı kanal d yada show daydı yanlış hatırlamıyosam -
Baracuda bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
+ olarak tayyibin seçim şarkısı
Benim sormak istediğim haberlerde bu gösterilirken sadece tayyibin seçim şarkısı ve fetullaha yaptıgı göndermeler yayınlandı kanal d yada show daydı yanlış hatırlamıyosamvay arkadaş. teşekkür ederim.
-
kısacası ikinizde topsunuz demek istemiş.