Poloniex 2FA Hatası Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Merhaba müridler mürideler,

Yeni telefona geçiş yaptım. Google üzerinde authenticator telefon değişikliği adımında ki bütün adımları birer birer gerçekleştirdim fakat şu an poloniex hesabıma giriş yapamıyorum. Bende desteğe mesaj attım bana şöyle bir mail attılar. Şimdi ne yapmam gerektiğini pek anlayamadım açıkçası. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Thank you for contacting us.

We can reset this for you, but to ensure the safety of your account a few steps have to be taken.

1. Please check the email account associated to your Poloniex account and kindly follow the instruction in the verification message.

2. Reply to this ticket with 3 recent deposits and 3 recent withdrawals. 

We require:
    *the type of coin, 
    *the exact amount, 
    *Tx ID, 
    *date
    *please indicate which are deposits & which are withdrawals.

Please rely on your records on other exchanges and wallets and copy and paste the data, as text, in a reply to this message.

We understand this may be difficult but please, send us all the transactions you think may be from/to Poloniex and we'll check them all for you.

Sincerely,
    Poloniex Support Team

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bizimle ilesitime gectiginiz icin tesekkurler,

sizin icin bunu sifirlayacagiz ancak hesabinizin güvenliginden emin olmak icin bazi adimlarin atilmasi gerekiyor

1- poloniex ile iliskilendirilmis email hesabinizi kontrol edin ve onay mesajindaki yönergeleri takip edin

2- bu ticket i son 3 para yatrima ve son 3 para cekme islemiyle cevaplayin (sanirim onlarin belgelerini istiyor)

Bize gerekli olan seyler;

coin (madeni para) tipi

tam olarak miktar,

Tx Id,

tarih,

ve lütfen hangisi  para yatirma hangisi para cekme oldugunu belirtiniz

Lütfen degis-tokus ve cüzdan kayitlariniza güvenin ve veriyi kopyala-yapistir yaparak bu mesaji cevaplayin

bu isin zor oldugunu anliyoruz ve lütfen bize poloniex den gelmis/gönderilmis oldugunu düsündügünüz tüm islem hareketlerini yollayiniz ve hepsini sizin icin kontrol edecegiz

saygilarimizla

poloniex destek takimi

unbalanced tarafından 22/Tem/17 13:06 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bizimle ilesitime gectiginiz icin tesekkurler,

sizin icin bunu sifirlayacagiz ancak hesabinizin güvenliginden emin olmak icin bazi adimlarin atilmasi gerekiyor

1- poloniex ile iliskilendirilmis email hesabinizi kontrol edin ve onay mesajindaki yönergeleri takip edin

2- bu ticket i son 3 para yatrima ve son 3 para cekme islemiyle cevaplayin (sanirim onlarin belgelerini istiyor)

Bize gerekli olan seyler;

coin (madeni para) tipi

tam olarak miktar,

Tx Id,

tarih,

ve lütfen hangisi  para yatirma hangisi para cekme oldugunu belirtiniz

Lütfen degis-tokus ve cüzdan kayitlariniza güvenin ve veriyi kopyala-yapistir yaparak bu mesaji cevaplayin

bu isin zor oldugunu anliyoruz ve lütfen bize poloniex den gelmis/gönderilmis oldugunu düsündügünüz tüm islem hareketlerini yollayiniz ve hepsini sizin icin kontrol edecegiz

saygilarimizla

poloniex destek takimi

Hocam eline sağlık translate için fakat benim bu kayıtları nerden kopyala yapıştır yapıcam onu anlayamadım. Hesabımdaki tam miktarı hatırlayamıyorumki

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sen yazana kadar böyle bir seyi hic duymamistim hocam :) yani zerre fikrim yok bunun ne oldugundan. Ama anladigim kadariyla sistemlerine login olursan orada transactions gibi bir menüsü olmasi lazim ve orada islem gecmisini görebilmen lazim.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Aynısı benim başımada geldi. Coin tipini zaten hatırlıyorsundur. Poloniexe nerden attıysan transaction ID orada vardır ve hatta tahmini ortalama bir sayıda vardır başka coine çevirmediysen.

Tarih konusunuda bulursu zaten. 3 5 günde halloluyor

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 1082 Toplam Mesaj: 5
poloniex 2fa doğrulama