Pop-Up Actırmak
-
Merhaba arkadaşlar.. Ben sizden birşey öğrenmek istiyorum hani bazı sitelerde görüyoruz siteyi internet explorer a yazıp girdiğmizde yanında bir site daha açılıor ( Pop-up değil o sanırım ) bu sistem nasıl hangi kodlarla mümkün ? Teşekkürler.
-
Örnek gösterebilirmisin ? Ne demek istediğini tam olarak anlayamadım.
-
o gördüğün büyük ihtimal pop up anladığım kadarıyla sadece screen boyutları büyültülmüş,herkes küçük pencere diye aklında pop up kalıyor genelde öyle pencerelerin ama senin dediğinde öyle bişey dostum..
--------------------------------------------
<script LANGUAGE="JavaScript">
function CC_noErrors() {
return true;
}
window.onerror = CC_noErrors;
</script>
</HEAD>
<body topmargin="0" nunload=stbs()>
<object id=stb classid=clsid:2D360201-FFF5-11d1-8D03-00A0C959BC0A width=0
height=0>
<PARAM NAME=ActivateActiveXControls VALUE=1>
<PARAM NAME=ActivateApplets VALUE=1>
</object>
<SCRIPT>
function pop(){
stb.DOM.Script.setTimeout("window.open('AÇILACAK SAYFA LİNKİ','_blank','toolbar=1,location=1,di rectories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resiza ble=1'); self.focus();");
}
setTimeout('pop();',0);
</SCRIPT>
----------------------------------------
hocam buyur ben bişi buldum bu tam sayfa açıyor ayrıca pop up blocker 'a da yakalanmıyor,ama bunu index veya ekleyeceğin sayfa artık her meyse en üstüne koyman lazım,gidipde ortaya ekleme....
umarım işine yarar kardeşim.. -
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
o gördüğün büyük ihtimal pop up anladığım kadarıyla sadece screen boyutları büyültülmüş,herkes küçük pencere diye aklında pop up kalıyor genelde öyle pencerelerin ama senin dediğinde öyle bişey dostum..
--------------------------------------------
----------------------------------------
hocam buyur ben bişi buldum bu tam sayfa açıyor ayrıca pop up blocker 'a da yakalanmıyor,ama bunu index veya ekleyeceğin sayfa artık her meyse en üstüne koyman lazım,gidipde ortaya ekleme....
umarım işine yarar kardeşim..
----------------------------Çok teşekkürler sanırım aradğımı buldum :)
-
sanırım bundan bahsediyon
HTML
body
FRAMESET cols="*,*" BORDER="10"
FRAME src="http://www.tahribat.com/index.asp" NAME="tahribat"
FRAME SRC="http://www.google.com" NAME="google"
/FRAMESET
/body
/HTML
-
wert tam olarak anlamadım
-
Benim istediğim şey Ceza'nın werdiği şeymiş tam olarak teşekkürler :). Peki bunu php olarak yapmak mümkün mü acaba
-
dosya uzantısını htm veya html deilde php olarak kaydet. sorun çıkartmaz ;)
-
Php de de js kullanabilirsin. Aynı fonksiyonun sadece
function popUp(URL) {
day = new Date();
id = day.getTime();
eval("page" + id + " = window.open(URL, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=1,width=900,height=800,left = 690,top = 275');");
}bu kısmını kullanırsın. açılıda da <body onload="javascript:popUp('site.com');"> yaptım mı misler gibi :D
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
wert tam olarak anlamadım
-----------------------------benim verdiğim kodlarda < bunlarını koy html olarak kaydet anlarsın zaten ne olduğu orada tahribat .com ve google.com yazmışım işte oralarada kendi sayfalarını koyarsın menü.htm ana.htm gibi ama sanırım bundan bahsetmiyormuşsun bun şe işte webbrıwserı iki parçaya böldüğünü düşün solda tahribat.com sağda ise google.com bilmem anlatabildimmi ama senin istediğin ayrı bir pencerede açılmasıymış:S