Pop3 Mail [Yardım]
-
Şimdi arkadaşlar benim siteden ben pop3 mail aldım.Yakında domain ve hostun süresi bitiyor.Açıkcası uzatmayıda düşünmüyorum.
Şimdi benim isim@siteismi.com diye aldığım mail adresi domainin ve hostun süresi bitince ne olacak acaba ? Eğer kullanamayacaksam ben web mail falan olayını duydum bide domaini uzat gmaile yönlendirirsin falan dediler en hesaplı şekilde nasıl hallederim olayı ?
Not:Benim mail windowsa kayıtlı.Yani aynen hotmail gibi mail falan alıyorum bir fark olur mu ?
-
up!
-
Msn adresi olarak çok rahat kullanırsın normal msn gibi, mail alma gönderme işlevi hakkında pek bilgim yok,
Ama site üzerinden mailleri okudugun için mail alma gönderme gibi kullanamazsın sanırsam..
-
SametCetin bunu yazdı:
-----------------------------Msn adresi olarak çok rahat kullanırsın normal msn gibi, mail alma gönderme işlevi hakkında pek bilgim yok,
Ama site üzerinden mailleri okudugun için mail alma gönderme gibi kullanamazsın sanırsam..
-----------------------------Hocam ben öle bana özel bir panelden girip bakmıyorum ya domains.live den kayıt ettirdim siteyi.Yani isteyen herkez aldı o maillerden.Hani sitelerde var ya isim@siteismi.com diye msn almak için tıkla diyorlar sonra windowslive ye yönlendiriyor o şekilde.
-
domaini elinde tut,
pop mail tutman gereksiz,
domainin mx ayarlarini google a yonlendir.
google.com/a sitesine gir, hesap ac, ayarlarini yap ve kullan.
ister imap ister pop ister web olarak emailin olur.
-
-----------------------------
Hocam ben öle bana özel bir panelden girip bakmıyorum ya domains.live den kayıt ettirdim siteyi.Yani isteyen herkez aldı o maillerden.Hani sitelerde var ya isim@siteismi.com diye msn almak için tıkla diyorlar sonra windowslive ye yönlendiriyor o şekilde.
-----------------------------yok öle bişi tanıdıgım kaç kişinin maili öle gitti..
dediğim gibi msn olarak kullnırsın ama mail olarak kullanamazsın domaini bir daha alıp gmaile yönlendirmen gerekli benim bilgiğim bunlr yanlış bir bilgi vermek istemem bilen arkadaşlar varsa konuya cvp vereceklerdir.
-
yaw gel msn e anlat derdini çözüm bulam
-
SametCetin bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Hocam ben öle bana özel bir panelden girip bakmıyorum ya domains.live den kayıt ettirdim siteyi.Yani isteyen herkez aldı o maillerden.Hani sitelerde var ya isim@siteismi.com diye msn almak için tıkla diyorlar sonra windowslive ye yönlendiriyor o şekilde.
-----------------------------yok öle bişi tanıdıgım kaç kişinin maili öle gitti..
dediğim gibi msn olarak kullnırsın ama mail olarak kullanamazsın domaini bir daha alıp gmaile yönlendirmen gerekli benim bilgiğim bunlr yanlış bir bilgi vermek istemem bilen arkadaşlar varsa konuya cvp vereceklerdir.
-----------------------------tamam hocam eyvallah sagolun.
-
domaini uzatmassan live a veya gmaile domainini kaydettirirsinmailgönderebilirsin çok rahat fakat mx kayıtları tanınmadığından mail alamassın sadece gönderirsin yani domaine o servislerin mx kayıtlarını tanmadığı sürece elindeki mail hiçbirişe yaramaz
xxx@xxx.com(e-posta adresi doğrulanmadı) bundan birfarkı olmaz :D:D:D