Popup Reklam Türü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Popup reklam türü sizce neden hit düşürüyor.Acil para kazanmaya ihtiyacınız olsaydı, web sitenizin hitlerine en az zararı verebilecek en çok kazandıran hangi reklam türünü tercih ederdiniz dostlar ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

hocam ben sahsen pop-up mantığına karşıyım..

nedir yani sağdan soldan çırt çırt çıkmalar fırlamalar tam ekran olmalar kapanmamalar onlar bunlar..

ne biliyim yinede sizin gibi düşündüğümde böyle karı kız jigolo reklamları barındırcağıma daha uslu terbiyeli küçük pencere boyutlu birşeyler seçerdim herhalde.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

bi sitede popup fırlıyosa ben bidaha o siteye girmem arkadaş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

nedir yani sağdan soldan çırt çırt çıkmalar fırlamalar tam ekran olmalar kapanmamalar onlar bunlar..

ne biliyim yinede sizin gibi düşündüğümde böyle karı kız jigolo reklamları barındırcağıma daha uslu terbiyeli küçük pencere boyutlu birşeyler seçerdim herhalde.

Hocam karı kızdan kim bahsetti ? Çoğu reklam firmasında birimi yayımlamadan önce erotik seçeneği var.Onu seçmezsen zaten erotik birşeyler çıkmaz.Nasıl sitelerde takılıyorsan artık popup deyince hemen msn aysun gelmiş aklına :) öneri bekliyorum arkadaşlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

BarisYigit bunu yazdı:

Hocam karı kızdan kim bahsetti ? Çoğu reklam firmasında birimi yayımlamadan önce erotik seçeneği var.Onu seçmezsen zaten erotik birşeyler çıkmaz.Nasıl sitelerde takılıyorsan artık popup deyince hemen msn aysun gelmiş aklına :) öneri bekliyorum arkadaşlar.

valla hocam nereye girdiysem böyle s2ndirik şeyler geliyo fırlıyo.

arkadaşın dediği gibi insanda tiksindirici siteden sogutucu bi etki yaratıyo ama bende iila koyucak olsam sanırım dediğim gibi 

uslu terbiyeli küçük pencere boyutlu birşeyler seçerdim.

kolay gelsin.

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

gösterim başına ödeme yapan yerler var diye hatırlıyorum. bide siteye giren kitleye uygun firmaların ortaklık sistemine üye ol. sitenin üzerinden gidenlerden komisyon al. sitenin hitine göre adsense olabilir. siteye yönlendirdiğin kişi sayısına göre ödeme yapan yerler var. veya normal aylık-haftalık reklam verenler var. seçenek bol bol olmasına ama bu reklamı verecek kim var ? ama sakın pop-up alma derim. sitenin günlük hitini-içeriğini ve adresini yazarmısın bi inceleyelim.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 809 Toplam Mesaj: 6