folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Port Açamıyoruz USB/Ethernet Modem

Port Açamıyoruz USB/Ethernet Modem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Loopcomm LP-AL301U modelli USB modem var elimde fakat port açamıyoruz menüye ulaşamıyoruz bir türlü 192.168.1.1 , 10.0.0.2 ne varsa denedik,internette Windows Firewall'dan açmayı göstermiş fakat oda olmadı.

Birde WAG-200G Linksys modem var ondada port açıyoruz modem sayfasından,fakat açılmıyor bazı yerlerde elle IP girmeyi göstermiş modem panelinden port açtıktan sonra onu girince internet kesiliyo acaba yardımcı olabilicek varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    usb modemde port açmaya gerek yok diye biliyorum.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    usb modemde port açmaya gerek yok diye biliyorum.
    -----------------------------
    Ben de öyle biliyorum. hocam şu linke bak bakalım sonuç ne olacak " http://www.utorrent.com/testport.php?port=6881 " Edit: Linkin sonundaki port numarasını değiştirebilirsin, hangi program için port açmaya çalışıyosan o programı çalıştır ve o portu yaz.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek
    USB modemlerde de port açmak gerekiyor.Ben şahsen açmadan tam randıman alamıyorum.Senin soruna gelince şu http://portforward.com/ sitede senin marka var ama model tutmuyor yine de aynı markaları dene çoğu aynı oluyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    8 yıl usb modem kullandım 99da fln başladım 2-3 seneye kadar fln usb modemde port açma diye bir yer yok saten modem arayüzünde, sadece güvenlik duvarını kapatman kafidir. veya ben kapatmam diyorsan güvenlik duvarından o porta izin verme ayarlarını yaparsan sorun kalmaz ama güvenlik duvarını kaldırırsan bütün portlar açık olur

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek
    Kardeşim senin modeminde yok diye diğer modemlerde de olmayacak gibi bi genelleme yapamassın,bin çeşit modem var hepsinimi kullandın, bende adsl ilk çıktığında aldım modemi usb modem ve arayüzünde port açma yerleri var açmayınca emulede low id alıyorum torrentte de sınırlı diyor port açıyorum düzeliyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bazı usb modemler driver ile geliyor ve o driver sanal ethernet oluşturuyor, o zaman firewall da oluyor ve mecburen port açmak gerekiyor. airties combolar da aynı.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    zoom bide asus kullandım ikisindede yoktu :/

"
Toplam Hit: 1175 Toplam Mesaj: 8