Port Açma Muhabbeti : )))
-
A.q gençlik int cafelerde nası yapabiliz bu olayı, ağdaki client lar port açabilirmi. Yada cafenin modem şifresini falan nasıl bulabiliriz.
Özetle cafe sahibinin haberi olmadan nasıl modemden port açabiliriz.
Eğer bu işi yapmaya yarayan bi olay varsa harbiden süper olur...
http://www.turkojan.com/modem.htm
Mesela bu programla açık olduğunu bulduğumuz port ile linux serverlara backconnect yapabilirmiyiz.
Yada cafede bir trojan serverı çalıştırarak, server.exe nin kullandığı port ile backconnect yapabilirmiyiz.
Yada Vb programlama ile uğraşanlar bilir;
winsock1.localport = 2121
winsock1.listen
bu satırlardan oluşan bir programı derleyip çalıştırdığımızda 2121 nolu portu backconnect için kullanabilirmiyiz.
Elimde bi dünya gavur serverı var şunları rootlamak lazım a.q.... :)))
Sakın evinden yap sonra logları sil falan demeyin. :) :) :) :)
Değişik fikirleri ve önerileri olan varsa yazsın buraya da çözelim şu işi... :) -
Evden yap logmogda silme aq :D delikanlı gibi yap :D :P şaka maka sunucudaki siteleri adamların bulamıyacağı bi yere kopyala ondan sonra sil(yani bilgisayarda olsun siteler ama sunucu kısmında deil mesela temp klasöründe fln :D) sonra sitelerin yerine indexlerini bırak kaç.Adamlar seni mahkemeye verdikleri zaman bişey olcak gibi olursa sitelerin nerde olduğunu gösterirsin bi bok olmaz :D
-
Her halükarda modemden port açmak zorundasın. Modemin yazılımsal olarak bir bir açığı yoksa ve panel şifreliyse port falan açamazsın zaten modeme login olmazsın :)
Modemde reset düğmesi varsa onu dene. Bazı modemlerde reset sonrası default a dönüyor yazılım.
Virtual server oluşturulması lazım. Alt ağdaki ip yi göstermek lazım.
-
@ ---RudeboY---
a.q okadar uğraşılırmı bea.. ben tek serverdan bahsetmiyorum ayrıca.
ben bi mass.pl (logları siliyo zaten) yaparım gerisine karışmam. :D artık sunucu sahibi düzeltir :D :D :D
gavur değilmi zaten gömeceklerim, alayına kafam girsin a.q :D
-
@8mm
Eyvallah hocam dediğiniz yolu deneyeceğim...
Toplam Hit: 1173 Toplam Mesaj: 5