Port Açma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

tp link modem de port  açmaya çalışıyorum ayarları dogru şekilde yapıyorum ama bi türlü açılmıyor. alttaki kısım port açma bölümü başlangıç ve bitiş portuna açmak istedigim portu yazıyorum yerel ip ye pc nin yerel ip sini yazıyorum protokolu hem udp ve tcp için all diyorum uygulamada vermek istedigim adı yazıyorm sağ tarafındaki dropdown listi - halinde bırakıyorum ama bi türlü açılmıyo başka yapmam gereken biş ivarmı tp link hakkında bilgisi olan biri yazarsa seviinirim

Sanal Sunucu için
    :
    Tekli IP Hesabı

Kural Dizini
    :
    < name="VIRTUALSVR_index" size="1"><>1 < ed="ed">2 <>3 <>4 <>5 <>6 <>7 <>8 <>9 <>10 <>11 <>12 <>13 <>14 <>15 <>16 < name="VIRTUALSVR_IndexFlag" ="" value="0" />

Uygulama
    :
    < maxlength="20" name="VIRTUALSVR_Application" size="20" ="TEXT" value="-" />< name="VIRTUALSVR_App_idx" size="1">< ed="ed">- <>FTP <>SSH <>TELNET <>SMTP <>HTTP_Server <>POP3 <>HTTPS <>T.120 <>H.323 <>PPTP <>pcAnywhere <>VNC <>CUSeeMe

Protokol
    :
    < name="VSIndex" size="1">< ed="ed">ALL <>TCP <>UDP

Başlangıç Portu
    :
    < maxlength="5" name="VIRTUALSVR_start" size="5" ="TEXT" value="0" />

Bitiş Portu
    :
    < maxlength="5" name="VIRTUALSVR_end" size="5" ="TEXT" value="0" />

Yerel IP Adresi
    :
    < maxlength="15" name="VIRTUALSVR_localIP" size="16" ="TEXT" value="0.0.0.0" />
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

tp link modem de port  açmaya çalışıyorum ayarları dogru şekilde yapıyorum ama bi türlü açılmıyor. alttaki kısım port açma bölümü başlangıç ve bitiş portuna açmak istedigim portu yazıyorum yerel ip ye pc nin yerel ip sini yazıyorum protokolu hem udp ve tcp için all diyorum uygulamada vermek istedigim adı yazıyorm sağ tarafındaki dropdown listi - halinde bırakıyorum ama bi türlü açılmıyo başka yapmam gereken biş ivarmı tp link hakkında bilgisi olan biri yazarsa seviinirim

-----------------------------

arayüz kısmı boyle

Toplam Hit: 1162 Toplam Mesaj: 2