Port Açma Sorunu
-
tp link modem de port açmaya çalışıyorum ayarları dogru şekilde yapıyorum ama bi türlü açılmıyor. alttaki kısım port açma bölümü başlangıç ve bitiş portuna açmak istedigim portu yazıyorum yerel ip ye pc nin yerel ip sini yazıyorum protokolu hem udp ve tcp için all diyorum uygulamada vermek istedigim adı yazıyorm sağ tarafındaki dropdown listi - halinde bırakıyorum ama bi türlü açılmıyo başka yapmam gereken biş ivarmı tp link hakkında bilgisi olan biri yazarsa seviinirim
Sanal Sunucu için:Tekli IP Hesabı Kural Dizini:< name="VIRTUALSVR_index" size="1"><>1 >< ed="ed">2 ><>3 ><>4 ><>5 ><>6 ><>7 ><>8 ><>9 ><>10 ><>11 ><>12 ><>13 ><>14 ><>15 ><>16 >>< name="VIRTUALSVR_IndexFlag" ="" value="0" /> Uygulama:< maxlength="20" name="VIRTUALSVR_Application" size="20" ="TEXT" value="-" />< name="VIRTUALSVR_App_idx" size="1">< ed="ed">- ><>FTP ><>SSH ><>TELNET ><>SMTP ><>HTTP_Server ><>POP3 ><>HTTPS ><>T.120 ><>H.323 ><>PPTP ><>pcAnywhere ><>VNC ><>CUSeeMe >> Protokol:< name="VSIndex" size="1">< ed="ed">ALL ><>TCP ><>UDP >> Başlangıç Portu:< maxlength="5" name="VIRTUALSVR_start" size="5" ="TEXT" value="0" /> Bitiş Portu:< maxlength="5" name="VIRTUALSVR_end" size="5" ="TEXT" value="0" /> Yerel IP Adresi:< maxlength="15" name="VIRTUALSVR_localIP" size="16" ="TEXT" value="0.0.0.0" /> -
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
tp link modem de port açmaya çalışıyorum ayarları dogru şekilde yapıyorum ama bi türlü açılmıyor. alttaki kısım port açma bölümü başlangıç ve bitiş portuna açmak istedigim portu yazıyorum yerel ip ye pc nin yerel ip sini yazıyorum protokolu hem udp ve tcp için all diyorum uygulamada vermek istedigim adı yazıyorm sağ tarafındaki dropdown listi - halinde bırakıyorum ama bi türlü açılmıyo başka yapmam gereken biş ivarmı tp link hakkında bilgisi olan biri yazarsa seviinirim
---------------
--------------arayüz kısmı boyle