Port Scan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Guensedor
    Guensedor's avatar
    Erkek
     Arkadaslar ben superscan ile bir adamin ip sini aratiyorum. Açik portlari buluyorum. Bunlarin birine önce telnet ile 'root' root' yaparak giriyorum ardindan,  web browser ile aç1p , buradan  modem bilgilerini görüyorum. Peki buraya gelince adama her hangi bir zarar ( reset tarzi) verebilme sansim var mi? Yoksa ben kendimimi kandirmisim simdiye kadar :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Güzel bir soru aferin :D dostum port acmalısın modemin içine girdikten sonra hangi portu acarsın bilemem mesela essential hangi portu kullanarak giriyorsa o portu ac ve essentiale O İP yi yaz ve gir.(NOT:Tabi girebilirsen)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    dostum bu programı bize de verseydin varsa bi yerde adres madres bari onu ver.sevinsin bu kul

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ancak modemine reset attırırsın sonrada ipsi değişir kaybedersin ama yaratıcı düşünerek burdan bişeyler çıkartılabilir trojan bile sokarsın belki

Zimbabwe
Toplam Hit: 1039 Toplam Mesaj: 4