Port Yönlendirme ?
-
Arkadaşlar port yönlendirme ile ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var,ama bu port yönlendirme sıradan bir yönlendirme değil.izah edilecekse ki sizde diceksiniz bu adam hep böle gıcık gıcık konuları şeyleri nerden buluyor başımızın belası:
Şimdi uzak masaüstü bağlantısı yapmam gerek örn :Real vnc ile bu VNC nin portu web arayüz portu 5800 bu portun modemden gerekli yönlendirmeler ve ayarlarını yaptım.Asıl soru şu
Şimdi ben uzaktan bilgisayara web arayüzü ile bağlandığımda mesela .212.80.124.55.156:5800 ile bağlanıyorum.ama bir sorun varki.Ben bu ip yi olduğu gibi yazıyorum ama burdaki kullandığım makinanın bağlı olduğu modem sunucusunun bütün portları kapalı yani 212.80.124.55.156:5800 yazdığım zaman karşı tarafa bağlanamıyorum.Yani demek istediğim ben burdan 212.80.124.55.156:5800 yazdığımzaman 5800 nolu portu 80 nolu porta nasıl yönlendirme yapacağız yani server kısmında 5800 nolu porttan gelen veriyi tekrar 80 nolu porta yönlendirecek ki bende burdan bağlanabileyim.Bunun için server kısmında ne gibi bir işlem yapmam gerek yada böle bişiy varmı saçmaladımmı sayın müridler.inşallah anlatabilmişimdir.
-
Hacılar konuyu anlatamadımmı yosa anlayamadınızmı yoksa yoksa bilmiyormuyuz.
-
hocam direk teamwiever kursanizda boyle ugrasmasan