Port Yönlendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

mrb arkadaşlar yerel ağıma kurduğum serverı ip me yönlendirmek istiyorum. modemin panelinden denedim fakat explorera 88.2x2.116.xx yazınca modeme bağlanıyor ben onun yerel ağımdaki 127.0.0.1 yönlenmesini istiyorum. nasıl yapabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    ya hojam yok mu bilen modemim zyxel dmz menüsünü bulamadım bide türkçe yapmışlar abuk subuk şeyler var upgrade etsem çıkar mı?? alternatif bi yolu var mı bunun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

yerel ağında 127.0.0.1 yoktur hoa her makinanın loopback adresi 127.0.0.1 dir

Bilgsayarında başlat calıştır cmd yaz oradan ipconfig yazıp bilgisayarın ip adresini al,

modemden 127.0.0.1 e değil oradaki ipye büyük ihtimal 192.168.1.3, 1.2, 2.2, 2.3, 0.1 tarzı bi ip cıkacak opna yönlendireceksin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

dhcp ip si idi sanırım bu ip yi ie ye adres diye yaz, menüde; Nat, Virtual Server yada Sanal sunucu kelimelerini ara, bulursan gerisi çok kolay, ağ ipni ve çacagın portlaarı yazıyosun.

"bok gibi anlatmışsın" diyosan www.portforward.com a bi bak, burda bulursun. 

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 1602 Toplam Mesaj: 4