Portable Program Arşivi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Ad-Aware 2008 Pro

Ad-Aware

Autorun Virus Remover
    Çoğu kişinin başına dert olan Autorun virüsünü tamamen disklerden kaldıran bir yazılım olup % de 100 garanti vermektedir.Autorun virüsü harddiskinizdeki C: veya D: bölümünü birlikte aç seçeneğini ekleyerek C veya D yi kapatır.Başka bir deyişle Autorun.inf ile bulaşan (sisteminize harici bir harddisk, flash disk ya da CD/DVD taktığınızda bu mediaların içinde autorun.inf isimli dosya varsa windows, bu dosyayı çalıştırarak, sizin rızanız olmadan içinde yazan komutları çalıştırır) virüsler.Bu virusu USB Flash belleklerden de kaldırabilirsiniz..

ClamWin
    Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın.

Kaspersky 2009
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 488x640.

NOD32 Antivirus 3.0.657 

SpywareDoctor
    Spyware Doctor, dünyanın en popüler casus yazılım temizleyicisi ve gerçek zamanlı koruma aracıdır.

Trojan Remover 6.6.9

TrueCrypt

AnVir Task Manager Free 

aswclnr  :    avast! Virüs Temizleme Aracı - sürüm 1.0.211 Unicode

AVGAnti Spyware 7.5.0.50

Dracula Virüs Temizleyici   V 3.0
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 592x456.

Eset SysInspector 

Kaspersky Virus Removal Tool

Malwarebytes' Anti-Malware

Messenger Cleaner

MSN Photo Virus Remover

MSNCleaner 

Multi Virus Cleaner 2008

Norton Security Scan
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 800x600.

PC Clean
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 580x392.

Spybot - Search & Destroy 
    Bilgisayarınızdaki casus yazılımları ve kayıt defterinde bulunan casus bilgileri bularak onları temizleyen etkili ve ücretsiz bir program. Sisteminizde bulunması olası casus yazılımları (spyware), dialer'ları, reklam içerikli uygulamaları (adware) ve hatta sörf izlerinizi bile sisteminizden tamamen kaldırır.

SpyRemover 2.69 
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 598x362.

Spyware Terminator

SUPER Anti Spyware 4.15.1

Usb Gate

CD / DVD YAZILIMLARI

DriveInfoTool

E.M.Easy DVD Copy
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 639x424.

PowerISO

Ashampoo Burning Studio 8

UltraISO

CDBurnerXP_4.2.3.1062

Nero 69 MB rardan çıkarınca 169 MB 

CHAT PROGRAMLARI

AIM 6 

Beni Kim Engelledi 

Camfrog 5.2.167

Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 577x588.

Live Messenger 8.5

Mirc v6.2 Portable 

Msn Bot

Msn de kim sildi beni 

ooVoo 2.0.0.86
    Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın.

Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 530x339.

Yahoo! Messenger

Google Talk 1.0.0.104 Portable

ADOBE YAZILIMLARI

Adobe Audition 

Adobe Flash CS3

Adobe Fireworks CS3

Adobe Photoshop CS3

Adobe GoLive CS3

Adobe digitaleditions 

Adobe Dreamweaver  CS3

Adobe Illustrator CS3 

Adobe Lightroom 
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 696x800.

Adobe InDesign CS3
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 1030x800.

SÖZLÜK PROGRAMLARI

LTD2007 English Turkish
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 520x370.

Turing

Exa Sozluk 3
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 507x378.

Gelistirilmis Lugat

Babylon

Billy 

Concise Oxford English Dictionary

Dictionary 7 languages
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 692x251.

SameDemo Süper Sözlük İngilizce-Türkçe

OFİS UYGULAMALARI

FRONT PAGE

Ashampoo Office 2008

Quick Batch File Compiler

Serif Font Manager

Notepad 2
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 506x449.

Notepad 5.1.1

Office 2007

Open Office
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 632x499.

Office Xp 2003 Word / Excel / PowerPoint / ...
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 650x650.

İNTERNET TARAYICILARI

Thunderbird

Avant Browser
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 644x505.

Fast Browser
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 957x717.

Firefox 3 TR

Firefox Optimizer

Google Chrome

Google Earth TR

Internet Explorer 8

Mozbackup TR

Opera 9.5 TR
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 756x742.

Safari 3.1.1 TR
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 724x642.

Slim Browser

TheWorld
    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 897x674.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

http://www.kreyzi.com/portable.txt

burdada epey link var lazım olanı çekersiniz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    afferem güzel konu :G 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    afferem güzel konu :G 
    -----------------------------

son günlerimi güzel paylaşımla geçirem dedim neti kapatacam :D 

Toplam Hit: 1912 Toplam Mesaj: 4