Portal Kurmak İstiyorum
-
arkadaşlar reklam yapmak gibi olması ama
http://www.nakliyecilersitesi.net/
bu tür siteyi nasıl kurabilirim hazır joomla felan olur mu acaba fazla gelişmiş olmasada olur yardım pls
-
emin değilim ama script elle yazılmış olabilir
php fusion'a benzetmeye çalışılmış gibi geldi.
bu görüntüyü php fusion ve php-nuke de elde edebilirsin.
benzer tema bulabilirsen joomla da olabilir
-
aspx uzantılı hazır script var mı yav :|
En azında şunu söyliyim, php ile hiçbir alakası yok..
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar reklam yapmak gibi olması ama
http://www.nakliyecilersitesi.net/
bu tür siteyi nasıl kurabilirim hazır joomla felan olur mu acaba fazla gelişmiş olmasada olur yardım pls
-----------------------------PM at yardımcı olalım :)
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------emin değilim ama script elle yazılmış olabilir
-----------------------------aspiks hocam o fusion zaten genel yapı itibari ile tipik portal hepsi birbirine benzer.
hacım joomla kullan halledilir istediğin özellikler bi şekilde.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Varg bunu yazdı:
-----------------------------emin değilim ama script elle yazılmış olabilir
-----------------------------aspiks hocam o fusion zaten genel yapı itibari ile tipik portal hepsi birbirine benzer.
hacım joomla kullan halledilir istediğin özellikler bi şekilde.
-----------------------------varmı joomlanın öyle eklentileri teklif verme felan
-
hocam tam olarak neler yapmak istyosun sen bu portalla onu bi de hele :)
görüntüyse bu goruntuyu istedigin portalda elde edersin, ki goruntu berbat bana gore cok daha guzelini bulursun, teklif dedigin falan nasıl bir şey?
-
corvuscorax bunu yazdı:
-----------------------------hocam tam olarak neler yapmak istyosun sen bu portalla onu bi de hele :)
görüntüyse bu goruntuyu istedigin portalda elde edersin, ki goruntu berbat bana gore cok daha guzelini bulursun, teklif dedigin falan nasıl bir şey?
-----------------------------Firma ekleme illere göre mesela adam firmasını ekleyecek şehir seçecek
arama kısmı olacak ne nakliyecisi aramak istiyorsa demiryolu nakliyesi evden eve vs.vs.
adam o fima profiline ne nakliyecisi olduğunuda belirtecekki arama gözüksün
fiyat isteme müşterile nakliyecilerden şu kadara taşır mısın gibi şeyler isteyecek adresini kaçıncı kat olduğunu felan belirtecek
araç isteme yada nakliyeci arama şurdan şuraya benim eşyalarımı ne kadara taşırsın gibi olacak bu kadar :)
-
scirpt bulamaz mıyız ya bu tür scirpt vardır türkçe :)
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------corvuscorax bunu yazdı:
-----------------------------hocam tam olarak neler yapmak istyosun sen bu portalla onu bi de hele :)
-----------------------------Firma ekleme illere göre mesela adam firmasını ekleyecek şehir seçecek
arama kısmı olacak ne nakliyecisi aramak istiyorsa demiryolu nakliyesi evden eve vs.vs.
adam o fima profiline ne nakliyecisi olduğunuda belirtecekki arama gözüksün
fiyat isteme müşterile nakliyecilerden şu kadara taşır mısın gibi şeyler isteyecek adresini kaçıncı kat olduğunu felan belirtecek
araç isteme yada nakliyeci arama şurdan şuraya benim eşyalarımı ne kadara taşırsın gibi olacak bu kadar :)
-----------------------------hocam bu istediklerini sen iki satır kod yazmadan yapamazsın, alıcaksın joomla mı ne istyosan artık, ki beni bilen bilir drupal oneririm, geliştiriceksin, e-ticaret tarzı moduller/pluginler bulucaksın onlarda ufak degişikliklerle oluşturucaksın, biraz kurnazlıklarla zekice hareketlerle eklentileri istedigin şeyi yapacak hale getirirsin, drupal çekirdegi iyidir büyük işlern ustesnden gelr bana sorarsan :)
turkce script vardır diyosun, olabilir belki bu nakliye işini yapan cok firma varsa illa ki warezde falan birnin scripti vardır ama orjinal bişey yapacak para kazanacaksan emek vermen şart, alıcaksın geliştiriceksin ya da basıcaksın parayı yazdırıcaksın durum budur hocam :)