folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Portal Sql Converter Scripti

Portal Sql Converter Scripti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    şimdi diyelim ben xoops veya php-nuke scirpti kullanıyorum 1000 tane mesajım oldu ve artık sıkıldım vbulletine geçmek istiyorum ne yapmam gerekir?????

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    yane sitede 1000 tane konu var ve ben xoopsu sevmedim ve vbulletin scirpti var nasıl yapcam daha net olsun şart yane yapamassam köyü

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek

database converter scriptleri var her scriptin mesela vbulletindeki bi db ni smf ninkine geçirmek için http://www.simplemachines.org/download/?converters  bu adrestekini kullanıyorsun tabi bu her script için var ...

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    eskiden phpbb den dönmek için bir tool vardı,ancak öyle bunu sevmedim şuna geçiyim bunu sevmedim buna geçiyim mümkün değil hoca,her portalın birbirinden farklı tablo yapıları var.mantıken uygun ama pratiğe geçirmek için çok uğraşmak lazım,anlaşıldığı üzere nasıl çalıştıklarını dahi bilmediğine göre bunu yapman çok güç.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Hoca 50 tane post atmana gerek yok... Bilen biri zaten konuya cevap verir.

Scriptler arası geçiş mümkündür fakat xoops vs kurmadan önce bak convert özelliği varmı ek scriptlerle yapılabiliyor.

Mesela phpBB formundaki mesajları SMF ye convert scripti aracılığıyla taşıyabilirsin.

Her scriptte convert özelliği olmayabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    küfür serbest değilse k.bakmayın eger ozellik yoksa b.k yedik yemin ederim :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    http://www.vbulletin.com/docs/html/impex
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hacı nukeden direkt çevirim yok diye biliyorum ben nukeden mybb ye geçtim ilk önce phpbb ye çevirdim ordan geçtim..

sende önce phpbb ye çevir sonra geç en sağlıklısı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ben nuke kullanmıyorum ben sistemime xoops kurdum ve xoopsdan vbulletine veya nukeye geçcem

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben nuke kullanmıyorum ben sistemime xoops kurdum ve xoopsdan vbulletine veya nukeye geçcem
    -----------------------------xoops çok dandik :) nyse xoopls u bilmiyorum kolay gelsin.. :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 10