Portalın Yönetici Paneli
-
Ya şimdi bi portal yazıyorum ufağından tefeğinden :) yeni yenide başlamışım asp 'ye parça parça haber ekleme, download, dokuman vs. yaptım bunların kontrolunu tek bir yönetici penceresinden yapmaya çalışıyorum.. Nasıl bişiy yapsam daha iyi olur, çok çok iyi olmadığından bilgim, mesela şifreli giriş bölümü yapsam hepsine aynı cookie den giriş sağlasam falan, üstadlar biraz fikir verirse çok makbule geçer...
-
beyendiğin download forum haber ekleme gibi şeyleri hafif arak sistem ile bir araya getirdiysen admin.asp yap hepsine ayrı link ver veya sitede senden başka admin yoksa hiç gerek yok aklında tutabilirsin site hoş görünsün yeter.
-
:) güzel kardeşim önce hiç asp bilmeden şunu bunu yapıcam diosun sağdan soldan script topluyosun sanırım üyelik sistemine her üyeye bir level ver integer değerde bu levellara göre admin sayfalarında kontrol edilecek bi function yaz include edip çağır örneğin
admin_level 7
şeklinde çağırdığında 7 level altındaki üyeler o sayfayı göremez ayrıca levelından üst üyeleri editleyemez vs tahribattada böyle bi sitem kullanılıo genelde benim yazdığım sitelerde böle oluo en pratiğide bu zaten umarım yapabilirsin :) -
bi tablo olustur admin.asp ye hepsini alt alta ekle bende oyle yaptim pratik ve cok kullanilan bi yontem.
-
kardeş MSN E Gel Sana YArdımcı olabildği kadar oliyim. Ben Birleştirdim Tek Bir PArça Halinde.
Toplam Hit: 1539 Toplam Mesaj: 5