folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Posavis Hakkında

Posavis Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar içimizde posavis e üye olan veya bu firma hakkında bilgisi olan var mı ?

https://www.posavis.org/home.aspx

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Up Up :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

up

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

up

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar içimizde posavis e üye olan veya bu firma hakkında bilgisi olan var mı ?

https://www.posavis.org/home.aspx

network marketıng aslında networkıng ve marketıngın asıl anlamlarından cok uzakta bence. 

tamamen ınsanlar uzerınden para kazanmayı amaclayan bır sıstem. Burada urun vs satıs degıl dırekt sısteme dahıl edılen her kurbandan para kazanmak amaclanıyor. bulasmayın . kazı kazan oynayın daha cok para kazanırsınız. oyle yattıgın yerde para kazanılmıyor kolay sekılde .bu olguyla gırerler gırmeyın hıc 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Mega holding vardı,

İstanbul bahçelievelere dadanıp ilkte bana kitlenmeye çalışan nefret duydugum topluluk

Kredi çıkmadıgını anlayınca Migrosun sağladıgı kredi ile 3.000tl kredi verdiler bana 

2.500'unu mega holdinge vericekmişim, Sonra kalan 500ü istediğim gibi harcıycakmısım,

Wep hostıng satıcam sanırken, Üye olarak getirdiklerimden bu parayı kazanıp 3 ayda aldıgım krediyi kapıtcagımı 

Daha sonra her ay başıda bu kadar alabiliceğimi sölediler.

Osmanlı çarşısı diye biryerde görüştugumde bir güzel çay, Ve sigarasını içtikten sonra uzamakla sonuçlandırdım işi

Uzak dur hocam şu başkanlardan erhan töreyi'de tanıyorum zaten

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı

Mega holding vardı,

İstanbul bahçelievelere dadanıp ilkte bana kitlenmeye çalışan nefret duydugum topluluk

Kredi çıkmadıgını anlayınca Migrosun sağladıgı kredi ile 3.000tl kredi verdiler bana 

2.500'unu mega holdinge vericekmişim, Sonra kalan 500ü istediğim gibi harcıycakmısım,

Wep hostıng satıcam sanırken, Üye olarak getirdiklerimden bu parayı kazanıp 3 ayda aldıgım krediyi kapıtcagımı 

Osmanlı çarşısı diye biryerde görüştugumde bir güzel çay, Ve sigarasını içtikten sonra uzamakla sonuçlandırdım işi

Geçen hafta ne dir ne değildir diye toplantılarına katıldım,yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi tamamiyle gruba katılanları yolmak için kurulmuş bir topluluk.2500 ile 3000 tl arasında professional paket dedikleri bir paket var bunu alırsanız çok kazanırsınız diyorlar,eleman bu paketi alırsanız kazancınız şu kadar olur dedi,bende hesap edermisiniz acaba ne kadar kazanıcaz dedim,eleman öyle bir hesap yaptı ki 2 senede bill gates e rakip olacağınız bir tutar çıkardı karşımıza,bu pakede üye olanlara bir tablet artı birde telefon veriyorlar ikisini toplasan 500 tl yapar,diğer 2500 lira adamların cebine kalıyor.O ladar çok inandırılmış insan vardı ki insanlar sipariş vermek için sıraya giriyordu.

İşin özeti bulaşmamak lazım.Ayrıca firma sahibinide tebrik etmek lazım süper bir şirket kurmuş,böyle bir sistem kurmak ancak bir Kayseri'linin aklına gelebilirdi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı

Mega holding vardı,

Geçen hafta ne dir ne değildir diye toplantılarına katıldım,yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi tamamiyle gruba katılanları yolmak için kurulmuş bir topluluk.2500 ile 3000 tl arasında professional paket dedikleri bir paket var bunu alırsanız çok kazanırsınız diyorlar,eleman bu paketi alırsanız kazancınız şu kadar olur dedi,bende hesap edermisiniz acaba ne kadar kazanıcaz dedim,eleman öyle bir hesap yaptı ki 2 senede bill gates e rakip olacağınız bir tutar çıkardı karşımıza,bu pakede üye olanlara bir tablet artı birde telefon veriyorlar ikisini toplasan 500 tl yapar,diğer 2500 lira adamların cebine kalıyor.O ladar çok inandırılmış insan vardı ki insanlar sipariş vermek için sıraya giriyordu.

İşin özeti bulaşmamak lazım.Ayrıca firma sahibinide tebrik etmek lazım süper bir şirket kurmuş,böyle bir sistem kurmak ancak bir Kayseri'linin aklına gelebilirdi.

Oo hocam bunlar ne ki kız bursadan gelmiş istanbula 1 ay olmuş çalışalı bana hesap bilgilerini gösteriyor altındakı alt uyelerı haftalık 400$ kazanıyorum falan 1ay olmuş İstanbul başkanı olmuş, Bana öyle bir konuştu ki ben dedim ki tamam parayı bulduk takı karşıma kartı çıkarıp telınden mesaj at diyene kadar 

Mega holdıng şu tarihte görüp görülebilinicek yanı şimdiki zamana ait en kalıtelı şerefsizlerden oluşur hocam, Allah aklı başında olmayan insanları uzak tutsun çıkmak istediğimde ne olucak diyorum o 2.500 ödemeden çıkamazsınız diyor velhasıl kelam aklı olan bulaşmaz bu saadet zincirine zamanında belli bir yılda mahkemlık olmuştur bu saadet zinciri

ekstra saadet zinciri bu değilmi dediğim zaman bunu kuran ilk adamı bana kötülüyorlardı o şöyle yaptı insanların parasını yok etti böyle yaptı flaan aynı işi kendılerı yapmalarına ragmen psikolejık algı çapında iyi yol kat etmiş konuşmalarıyla ve laf cambazlıklarıyla insanı atetisken musluman muslumanken ataist yapabilicek potansiyelde insan türleridir. 

Bugun burda bu arkadaşa bu kadar anı anlattık, Yarın gitsin onlarla konuşsun o karı veya adam 1 saatte herkesin lafını 1 saatte adamın gözünde çürütebilir 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

bizim iş yerinden bir eleman toplatınlarına gidiyordu mega holding'in ajandasını karıştırdım ne yazıyor diye.

"Bir adam var sözleri altın değerinde dokunduğu uçuyor."

Yazıyordu bayağı bir aşağılamıştık elemanı birde ajandadan 2500 liralık mega holdigs faturası çıktı adamlar fatura bile kesiyorlar arkadaş :D

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

bizim iş yerinden bir eleman toplatınlarına gidiyordu mega holding'in ajandasını karıştırdım ne yazıyor diye.

"Bir adam var sözleri altın değerinde dokunduğu uçuyor."

Yazıyordu bayağı bir aşağılamıştık elemanı birde ajandadan 2500 liralık mega holdigs faturası çıktı adamlar fatura bile kesiyorlar arkadaş :D

Bu mega holdıng'in kurucusuna tapıyorlar hocam, Sana bir hikaye anlatıyım da algı operasyonunu dinle :) 

Benım psikolejı enjekt uygulayan karı başladı ; 

Bizim türkiye ikinci başkanı ( misal ahmet bey ) Ahmet bey 4 yılda kendıne Porshe almış

Bir villası ve iki iş hanı mevcutmuş. Birgün yolda giderken benzın ıstasyonunda durup benzın almış oradakı bir kafeye çekıp oturmuş. 

Biraz lüks mekan oldugu için oturum şekilleri farklıymış neyse yanındada bir adam varmış Bu arada ( Ahmet bey ya 24 ) 

25 yaşındakı ahmet bey, Yanına musade isteyerek oturduğu adamın yanında cayını yudumlarken yaklaşık 35-40 yaşlarındakı iri kesim elit adam 

Sormuş kaç yaşındasın demiş, ahmet bey 24 yaşındayım demiş, Adam şu Bmw'yi görüyormusun demiş ahmet bey görüyorum demiş, 

Benım yaşıma geldıgınde bu son model bmwye sahip olabilirsin istersen demiş, Ahmet beyde hemen adamı dinlemiş,

Sonra ahmet bey şuradaki siyah mat porsheyi görüyormusun demiş adam evet demiş, Sen ona hiç sahip olamıycaksın demiş ahmet bey

Adamda niye demiş, Bu kafayla ölümün döşeğindeyken alırsın demiş. Adamda senın oda yok bıle demiş gülmüş :) 

Ahmet bey istersen4 yılda bu arabaya sahip olabilirsin emiş adam dalgaya almış kaldırmış masadan ve porshenın yanına gitmişler kapısını açtıgında adamın surayı falla fos olmuş ve şuan 42 yaşında falan olan öbür adamında ahmet beyın 24 yaşındakı varlıklarına sahip olmuş 

Bunları seminerde 1.000 kişiye anlatıyormuş altındakı uyelerı para kazanmayınca kendı kazandıgı paraları kazanmayan uyelerıne veriyormuş.

Bu arada ilk önce ahmet bey gelıyormuş sonra öbür adam gelıyormuş yanlış yazdım kolpacı hikayemizi :D 

Şimdi :D Ben ne diyim amk buna :D 

En köklü şehir efsanesi daha inandırıcı amk :D 

Şunlarıda eklersek ; Kadının diksiyon düzgünlüğüne, İnandırıcılıgına, Anlatılan şahısların facebooktaki ilk fotoları son fotolarını göstererek,

Sana güzel şeyler ısmarlayıp zenginliğin ve rahatlıgın tadını verdiğini düşünerek :D 

Bu kadını recep tayıpın karşına koyun ateist olur ömrümde böyle su katılmamış orospu görmedim ben abi hikayeye bak allah aşkına :D 

EricNorthman tarafından 26/Kas/14 21:23 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 2329 Toplam Mesaj: 10