Post Affiliate Hk.
-
Herkese slm siteyi uzun zamandır takip ediyorum bir konuda sizlerin yardımına ihtiyacım oldu Post Affiliate nedir ne işe yarar en çok nerelerde ve ne şekilde kullanılır ben biraz araştırdım ama sizlerinde bilgilerini almak istedim umarım konuyu yanlış yere açmışsam kusura bakmayın :) saygılarımla
-
Bağlı kuruluş programı = daha fazla trafik, daha fazla satış ve daha iyi Arama Motoru Sıralaması.
Having an affiliate program is one of the best and cheapest ways to increase sales and achieve higher targeted traffic . Bir bağlı kuruluş programına sahip biri olan ve satış arttırmak ve yüksek hedefli trafik elde en ucuz yolu. Affiliate marketing is very effective solution, because it allows you to base advertising on a pay-per-performance model. Çünkü başına ödeme performansını modeline için temel reklam sağlar Affiliate pazarlama çok çözüm etkilidir. Instead of paying for advertising and "hoping for the best", merchants using affiliate marketing programs pay only when advertising results in an actual sale. Bunun yerine reklam ve "umut için ödeme en iyi", tüccar bağlı kuruluş pazarlama programları kullanarak ödeme sadece gerçek bir satış reklam sonuçları.
More Traffic and Sales Daha fazla Trafik ve Satış
When your affiliates start to promote your affiliate links, more visitors will click onto your website. Zaman bağlı bağlı kuruluş bağlantıları teşvik başlar, daha fazla ziyaretçi sizin web sitesi üzerine tıklayın. This creates big amount of traffic, that results into more sales . Bu trafik büyük oluşturur daha fazla satış halinde sonuçları.
Better Search Engine Ranking Daha İyi Arama Motoru Sıralaması
By building your network of affiliates, more and more affiliates will place your web site links on their web pages. Web sayfalarında web sitesi bağlantıları yerleştirir bağlı kuruluşlarının şebeke daha fazla bağlı yapı olarak. This results in an increased number of links pointing to your web site. Link web sitesine yönlendirilmiş bir artış sayı elde edilir. Search engines like Google, use this measurement as a factor in ranking web pages on their search engines. Google gibi arama motorları, arama motorlarına sıralama web sayfaları bir faktör olarak bu ölçü kullanın.
Choose what works best for you Sizin için en iyi olanı seçin
You can choose to reward affiliates for CPM (thousand banners displayed), referred clicks, leads or sales, with the ability to manually or automaticaly approve the transactions. BGBM için bağlı ödüllendirmek (bin afiş) gösterilmiştir, tıklamalar, potansiyel müşteriler veya satış adlandırılan yeteneği manuel veya otomatik olarak bu işlemleri onaylamak için seçebilirsiniz. Affiliate can get either fixed commission or percentage of purchase. Affiliate ya sabit komisyon ya da satın alma yüzdesini alabilirsiniz.
With our build-in fraud prevention techniques, you can be sure your affiliates will not misuse your program and generate false clicks or sales. Grubu oluşturmak bizim-sahtekarlık önleme teknikleri, you emin olabilirsiniz sizin bağlı olacak değil suistimal programı ve sahte tıklama veya satış üretmek.
Using Post Affiliate Pro, your affiliates can promote your products or services to potential customers via emails, image banners, text links, Flash banners, even customized HTML banners, which enables you to use forms or JavaScript snippets as your media. Post Affiliate Pro sizin bağlı potansiyel müşterilere e-posta ile ürün ve hizmetlerini tanıtmak edebilirsiniz, resim afiş, metin bağlantıları, Flaş afiş, hatta hangi form veya medya olarak JavaScript parçalarından kullanmanızı sağlar HTML afiş, özelleştirilmiş.
Post Affiliate Pro tracks number of times the banner/link was displayed, number of visitors who followed the link to your site and purchases by referred customers. Post Affiliate Pro kez afiş sayısı parçaları / bağlantı, sitenizi ve yönlendirilen müşteriler tarafından satın almalar için bağlantıyı takip ziyaretçi sayısı gösteriliyordu. It also keeps track of commissions earned by affiliates and allows various types of payout. Ayrıca komisyonların bağlı kuruluşları tarafından Kazanılan ve ödeme çeşitli sağlar izler.
- How Can An Affiliate Program Help Me? Nasıl Bir Ortaklık Programı bana yardım edebilir misiniz?
- What is affiliate program? Ne iş ortağı programı nedir?
buldum ama bu işi yapan türk şirketleri var googleda 1.sıra garantisi veriyorlar