folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Posta Güvercini ADSL"Den Daha Hızlı

Posta Güvercini ADSL"Den Daha Hızlı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Israil'de ADSL hizmetinden memnun olmayan bir grup internet kullanici, genis bant internetin (ADSL) hâlâ internet kullaniminda yeterli hiz tatminini vermedigini anlatmak için ilginç bir deney gerçeklestirdiler. Israil'de Galile gölü kenarindaki Ohalo kentinde toplanan internet tutkunlari, posta güvercini ile
    >toplamda 4 GB tutan birkaç hafiza kartini (Memory Flash Card) 100 km mesafedeki Ramat Hasharon'a gönderdiler. Güvercinle es zamanli olarak ADSL'den 4 GB'lik bir data transferi de ayni sehirdeki bir internet adresine transfer edilme islemi baslatildi. Kus uçusu mesafedeki 100 km'lik yolu 2 saat 17 dakikada katettiginde ADSL'den ayni bilgiler hâlâ transfer halindeydi. Bu deney güvercin ile bilgi trasferinin, hizi 2.27 Mbps olan ADSL'ye göre ticari açidan hâlâ daha avantajli oldugu sonucunu ortaya koydu.

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    zuhauauh güzel mantık :D
    kuşun işlemcisini falanda yazsalardı güzel olurdu :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    güvercinin makatına fiber optik kablo felan bagladilar zannettim ilk gordugumde.olur mu olur.inege tecavuz eden mühendisler varken.neden olmasın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    çok eski haber hacı cehennem açıkken yayınlanmıştı bu haber, ki ehennem kapalınalı kaç ay oldu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Türkiyedede yapmak lazım bu olayı belki utanıp bağlantı hızını arttırırlar

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    onlarda utanacak surat olsa yüzleri kızarırdı.Tükürsen yağmur yapdı diye yarabbi şükür derler... Onlardan mı bekleyeceksin iyiliği.Para gözlerini kapatmış,şerefsizler,o paralar birgün bir yerlerine girecek,merak etmeyin siz...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    Türkiyede bu deneyi tosbağayla denesen bile tosbağa önce ulaştırır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine +9876245978123609

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1-2 yıl önce okumuştum bu haberi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    zumzuk +1

5kb ile 1saat boyunca 1sarkı beklediğimi bilirim... ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler bi keresinde hatırlıyorum 80kb ile viraja girdiğimi bilirim... eyy gidi günler eyyy!!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Çok saçma geldi bana,o zaman güvercin crackiyle fln beraber programlar taşınısn bakalım.. :)

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
Toplam Hit: 2220 Toplam Mesaj: 11