Posta Kutusu Kiralarken Ne Gerekir?
-
İyi akşamlar müritler, soru başlıktaki gibi. PTT'den bi posta kutusu kiralamak istiyorum kimlik, ikametgah vs. istiyorlar mı (eğer öyleyse işime yaramaz) . Ya da "11 numaralı kutu senin buda anahtarın" gibi bir durum mu oluyor? Bana lazım olan bu şekilde kayıtsız bir işlem.
not: kayıtsız posta kutusu tarzı mektup alabileceğim bir yer bulma konusunda fikir verecek arkadasları bekliyorum, 10 tane falan lazım esnafları gezip dert anlatmak istemiyorum.
-
Benin var ikametgah istediler ben öğrenciyim kaydım başka yerde dedim onlarda başka bir belge istedi ama şu an hatırlamıyorum epey oldu. ;)) 3-4 yıldır kullanıyorum gayet memnunum. ama kimlik kesin. Mesela benim çift ismim var bjr keresinde kargo (atıyorum) ali veli yılmaz yerine ali yılmaz diye geldi kadın isim hatalı dedi bende Çinliler işte eksik yazmış deyip aldım. Gerçi artık kanka olduk gelince arıyorlar gel al diye ; )
Edit: hocam özel değilse 10 taneyi ne yapacaksın?! Bir şey vardı (@piradomim bilir) adres kısmına yazıyorsun 20 güne yakın (emin değilim) ptt de kalıyor gitmiyor geri.
heza tarafından 12/Tem/14 23:23 tarihinde düzenlenmiştir