Poster Alınacaktır..Satan Arkadaşlar?
-
beyler poster almak istiyorum 10-15 tane felan belki 20 tane.. ama uygun fiyata? websitelerde 10-20 tl arası satılıyo.. şaka yapıyo millet heralde aq izmirde bazen denk geliyo 3 poster 10tl.. bu fiyatlara satabilecek varmı mürid kardeşlerim
-
Tanesi 1.,5 liraya süper kalite www.fikirtakimi.com burdan iletişime geç ama istanbul'dalar kargoyla hallederler sanırım.
-
dostum alsancakda var bi tane adam dershanenin önünde duruo sürekli oraya bak istersen barların oldugu yerde
-
dangerover bunu yazdı:
-----------------------------
dostum alsancakda var bi tane adam dershanenin önünde duruo sürekli oraya bak istersen barların oldugu yerde
-----------------------------Evet sağlam posterler görmüştüm bende orda, genelde akşamları tezgah açıyor...
-
alsancakta olanın fiyatlarını biliyomusunuz beyler? 5ten veriyolar galiba
-
nasil bir poster istiyorsun dostum. film posterlerimi vs. nasil birsey.?
-
öncelik film.. yada sinema oyuncusu
-
Arkadaşım satan var mı bilmiyorum ama dijital kopyalama merkezlerinde istediğin resmi istediğin boyutta istediğin kağıda bastırabilirsin... Sana sadece bastırılacak malzemeyi bulmak kalıyor.. Ben İzmir'de A3 ü ince kağıda 1.5 TL civarı bir paraya bastırıyorum. Ya da geçenlerde 40x60 cm lik orta kalite bir kağıda 5 TL ye baskı yaptırdım. Sana tavsiyem parlak kağıda 35x55 cm gibi boyutlarda kaliteli baskı yaptırmandır. En fazla 7.5 bilemedin 10 TL tutar...
Aklında olsun.. Araştır...