Poster Bastırmak
-
Kolay gelsin beyler. sormak istediğim bi konu var. Elimde bir kaç NBA ve beğendiğim sanatçıların güzel resimleri var. Ben bunları Poster şeklinde bastırmak istiyorum. Ama bu konu hakkında hiç bi bilgim yok.
Bunu Ankara'da yaptırabileceğim bi mekan varmı ? Yoksa internetten bunu düzgün şekilde yapan bir site varmı. Daha önce yapmış olduğunuz ve bi sıkıntı görmediğiniz bir site.
Yada aranızda bununla uğraşan bi murit varsada fena olmaz :D
Yardımcı olursanız sevinirim.
-
mehmet var öveçlerdeki yerde UmuT gönderdi beni De İstediğin posteri bastır sayi Fazla DeğilSe gun içinde haberleşelim Uygun Fiyata bastırabilirsin
-
öveçler bana biraz uzak kaçıyo ya hemde tam olarak bildiğim bir yer değil. kızılayda çalışıyorum ben daha rahat gidebileceğim bir yer varmı merak ediyorum. veya kızılaydan en kısa nasıl gidebileceğimide tarif edebilirsin :D
-
up
-
hocam işini görcekse rasterbator diye bi program var resmi a4 ya da istediğin kağıda göre yatay/dikey ayarlayıp istediğin kadar kağıda bölüp bastırabiliyodun
-
kendi yazicinda parca parca basip birlestirebilirsin
-
ipTelefon bunu yazdı
kendi yazicinda parca parca basip birlestirebilirsin
hocam öyle güzel bi cacık olmaz . Hocam git bitane ozolitciye a3 boyutuna kuşe kagıta çıktısını al max 3 4 lira bişey ha yok ben daha büyük isitiyorum dersende dıgıtal baskı makineleri var antalya piyasını bilmiyorum nedir değildir vs
-
istanbulda bu laptopların arkasına istedigimiz resmi sticker yaptırabilecegimiz bi yer var mı?