Power Data Recovery 4.1.1 + Serial
-
Power Data Recovery 4.1.1 | 1.6 MBPower Data Recovery kaza sonucu kaybettiğiniz tüm önemli verileri, çöp kutusundan silmiş olduğunuz verileri, biçimlendirildikten sonra kayıp verilerinizi, dosya, klasör ve harici aygıtlardan veri kurtarmaya yardımcı olan bir veri kurtarma yazılımıdır. Yerel makinenizde bulunan tüm diskleri tanıyıp, silinmiş dosyaları ve tüm kaybolmuş verilerinizi ağaç diziniyle tekrar oluşturabilir. Program sabit disklerin yanında çıkartılabilir harici araçları da destekler.
http://rapidshare.com/files/270090285/pdr411.rar
Rar Şifresi :
www.indirbe.com
-
Tutarlılığı nedir acaba hocam kalitesi nedir programın? Yani ne kadarını kurtarıyo ne kadar yetenekli acaba ? Kullanan test eden birileri filan varmı ?
-
israil işine benziyen ipne bi simgesi var sevmedim ben bunu :F
-
ne derecede işimizi görür hoca?
-
böyle programları kullanırken silinen dosyanın üzerine yeni veriler yazıldı ise pek iyi sonuç vermez ama yeni veri giri olmayan bir diskte yada depolama aygıtında güzel sonuçlar verir öbür türlü daha profosyonel yardım almanız gerekecektir
-
yakın zamanda HDD faciası yaşadım .. iyi gelir umarım
-
İşime yarar saolasın
Blitz bunu yazdı:
-----------------------------
israil işine benziyen ipne bi simgesi var sevmedim ben bunu :F
-----------------------------hoca satın almıyosun ki :D kimin umrunda ne işi olduğundan
-
ya şu son mesajlara ben çok güldüm ibne israil işine ya nerden aklınıza gelip yazıyonuz süpersiniz vesselam
Toplam Hit: 1780 Toplam Mesaj: 8