Power Dvd Sorunu
-
k-lite media player,vlc, windows media player da açtığımda altyazı çok geç geliyor.cyberlink power dvd yle altyazı ve görüntü süper ama avi dosyayısını açtığımda(altyazıyla).görüntü ters oluyor.herşeyi denedim.hatta ekran kartının ayarlarından windows u ters çevirdim.görüntü düzeldi sonra otomatik olarak eski haline döndü hemen.kısacası görüntü ters neyapailirim acil olursa sevinirim arkadaşlar.
-
üstad onların hepsi hata veriyosa bi storm codeci dene derim. o da olmazsa boşver sen başka film izle :)
-
ters görüntüyü düzelttim.klite mega codec kurdum düzeldi.bu seferde altyazı olmuyor.avi dosyasını power dvd açıp altyazıyla izlemenin bir yolu yokmu.bakmadığım site kalmadı bi çözüm bulamadım.
-
altyazı geç geliyorsa . kullandıgın altyazı filme senkronlu değildir.
Başka bir tane indir.. 23,25 veya 29'dur filmin FPS'si.
Pover DVD'yi kullanma
Media Player Classic(Codec Pack'in kurulumunda var) tamamen kullanışlı basit ve işini görür. -
altyazı uymuyorsa mc_rapier'ın dediği,altyazı "olmuyor" sa ki öyle yazmışsın bende bunu görünmüyor olarak algıladım,benim dediğimi dene,kolay gelsin..
-
saolun hacılar.en sonunda yaptım.altyazı ismiyle avi dosyasının ismini aynı yapmama rağmen düzelmemişti.ama aradaki boşlukları ve karakterleri kaldırıp kısa bir isim verdim ikisinede düzeldi.
Toplam Hit: 1546 Toplam Mesaj: 6