Power Supply Fanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    son 3 gündür power supply fanından ses geliyor. bilgisayar bir süre çalışıyıor sessiz olarak sonra fan ses yapmaya başlıyor. kasaya vuruyordum ilk günlerde ses bi süre kesiliyor  sonra doz yetersiz gelmeye başladı daha güçlü vurmaya başladım bu seferde kendine rest atıyor bi yerleri fırlıyor filan. kendimi tanıyorsam bi gün vurup felç edeceğim makineyi. bugün açtım power supply ı içindeki tozları filan temizledim fanı söktüm temizleyip geri taktım fakat sorun hala devam ediyor. fanı yağlama işlemi nasıl yapılıyor?fanı nasıl açacağım açarsam elimde kalır mı? ya da hiç uğraşma bi fan al mı diyorsunuz. pentium 4 fanı atx 250 yazıyor üstünde.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek
    fanı söktüğünde tam ortasında yuvarlak bi kapak olması lazım. genellikle etiketle kapatılmıştır üstü. onu söküp 1-2 damla makine yağı damlatıp yerine takarsan büyük ihtimalle sorun kaybolur. bide psu nun kasaya olan bağlantılarını sıkı tut titreşim olmasın.

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek

arkadaşın  dediği gibi yap

........................................
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    Ya ne kasıon git 5 milyon ver yeni fan al=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    govdesinden ayirabilirsin (izole) edebilirsin bu da basit araclar yardimi ile olur; araya koyabilecegin ince bir sunger gibi, sessiz yapmak olasi, temizledikten sonra yagda kullanabilirsin, yine direnc yardimi ile hizini azaltabilirsin. elinde kalmaz, rahatlikla cikartip takabilirsin.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 1120 Toplam Mesaj: 5