folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Power Supply Hakkında.. [Yardım]

Power Supply Hakkında.. [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    beyler dun bılgısayar bozuldu acılmıyor kasanın  ıcını actım speaker kablosunu taktım ses gelmedı acaba power supply demı sorun var ram demi tık sesi geliyo sadece kasadan baska birşey yok hıc bırsey olmuor fanlar fılan donmuyor neden olabilir?

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    hacım fanlar donmuyorsa birazcık donuyor tekrar duruyorsa sorun powerdandır.. git yeni bir fan al :| ben yirmi milyona degıstırdm :| 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    hic elektrikgitmedigini sanıyorum ama kesin sorunun nerden oldugunu nasıl bulabilirim ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek
    ölçü  aletin varsa  power  cıkışlarını bi  ölç boşu  boşuna  fan alma  power  bozuk olabilir

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

bir şey diyecem nette okursan sakın deneme. powerin farklı iki renkte kablosu var kısa devre yaptırılmaya çalışılıyor. yakarsın anakartıda bozarsın.senin powerin fanıdamı dönmüyor. powera kulağını bir daya ses falan geliyomu.  imkanın varsa bi çalışan power bul dene.  powerlan oynama git yenisin al. bir kere elimde patladı altıma zıçtım korkudan.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

sorun kablolardanda olabilir. psu danda kaynaklanabilir anakarttanda olabilir. servise bi götür kontrol etsin ona göre psu veya ne gerekiyorsa yaptır.

evde halledeceğin birşeye benzemiyor. açılmayan pc ye tek söylediğim ramleri cıkar tak tır ki sen elektrik gelmiyor demişsin. büyük ihtimal psu'n artık yetersiz kalıyor. elektrik akımındanda olabilir. farklı prizde dene. veya son zamanlarda donanım yükseltti isen ondanda olabilir. o odada fazla yükleme yapma prize tekrar dene. tek psuyu bağla birde monitör fişini tak dene. kolay gelsin.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

JAVVAJ bunu yazdı:
    -----------------------------
    ölçü  aletin varsa  power  cıkışlarını bi  ölç boşu  boşuna  fan alma  power  bozuk olabilir
    -----------------------------

evet bak bakalım power supply den elektrik geliyor yok ise diger donanımları elden geçir birde işlemciye bir sök temizle tak tekrar birde kasana çok toz girdiyse ram de de sorun olabilir çıkar ram i slotunu güzel bir temizle (elektirk süpürgesi ile temizle derim slotları sonra ramların uçlarını silgi ile sil bakalım tekrar dene

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    Aynı sorunu yaşamıştım sorun powerdandı değiştirdim çevrende yokmu kimsede pc :) sök powerı dene bi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    sorun power supply den mıs gıttım aldım 1 dene yenısını miss gibi oldu :P

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    her hafta yeni bir power supply alıyorum dayanmıyo buranın elektiriğine amk :]

DOM..
Toplam Hit: 1506 Toplam Mesaj: 10