Power Supply Hakkında.. [Yardım]
-
beyler dun bılgısayar bozuldu acılmıyor kasanın ıcını actım speaker kablosunu taktım ses gelmedı acaba power supply demı sorun var ram demi tık sesi geliyo sadece kasadan baska birşey yok hıc bırsey olmuor fanlar fılan donmuyor neden olabilir?
-
hacım fanlar donmuyorsa birazcık donuyor tekrar duruyorsa sorun powerdandır.. git yeni bir fan al :| ben yirmi milyona degıstırdm :|
-
hic elektrikgitmedigini sanıyorum ama kesin sorunun nerden oldugunu nasıl bulabilirim ?
-
ölçü aletin varsa power cıkışlarını bi ölç boşu boşuna fan alma power bozuk olabilir
-
bir şey diyecem nette okursan sakın deneme. powerin farklı iki renkte kablosu var kısa devre yaptırılmaya çalışılıyor. yakarsın anakartıda bozarsın.senin powerin fanıdamı dönmüyor. powera kulağını bir daya ses falan geliyomu. imkanın varsa bi çalışan power bul dene. powerlan oynama git yenisin al. bir kere elimde patladı altıma zıçtım korkudan.
-
sorun kablolardanda olabilir. psu danda kaynaklanabilir anakarttanda olabilir. servise bi götür kontrol etsin ona göre psu veya ne gerekiyorsa yaptır.
evde halledeceğin birşeye benzemiyor. açılmayan pc ye tek söylediğim ramleri cıkar tak tır ki sen elektrik gelmiyor demişsin. büyük ihtimal psu'n artık yetersiz kalıyor. elektrik akımındanda olabilir. farklı prizde dene. veya son zamanlarda donanım yükseltti isen ondanda olabilir. o odada fazla yükleme yapma prize tekrar dene. tek psuyu bağla birde monitör fişini tak dene. kolay gelsin.
-
JAVVAJ bunu yazdı:
-----------------------------
ölçü aletin varsa power cıkışlarını bi ölç boşu boşuna fan alma power bozuk olabilir
-----------------------------evet bak bakalım power supply den elektrik geliyor yok ise diger donanımları elden geçir birde işlemciye bir sök temizle tak tekrar birde kasana çok toz girdiyse ram de de sorun olabilir çıkar ram i slotunu güzel bir temizle (elektirk süpürgesi ile temizle derim slotları sonra ramların uçlarını silgi ile sil bakalım tekrar dene
-
Aynı sorunu yaşamıştım sorun powerdandı değiştirdim çevrende yokmu kimsede pc :) sök powerı dene bi
-
sorun power supply den mıs gıttım aldım 1 dene yenısını miss gibi oldu :P
-
her hafta yeni bir power supply alıyorum dayanmıyo buranın elektiriğine amk :]