folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Powerbook G4" Windows Xp Kurulabilirmi ?

Powerbook G4" Windows Xp Kurulabilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Elimde Powerbook G4 var.Alışkın olmadığım için kullanamıyorum.Acaba windows illetim sistemi kurulabilirmi ?
    Kuruluyorsa nasıl...
    Şimdiden teşekkürler

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarı ile kurulmuyor ama kurulsa da yine rahat kullanabileceğini düşünmüyorum..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    bazı apple larda gördüm hem xp hem mac sorunsuz çalışıyordu.Aynı olayı bundada yapamazmıyız ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    güzelim g4 e yazık edersin bence adamlar sıradan bir notebook üretmiyorlar sonuçta ve ona göre herşeyini yapılandırıyorlar. benim sana tavsiyem yapılabiliyorsa da yapma illa xp kullanıcam dersen de ihtiyacı olan birileri mutlaka vardır satıp kendine güzel bir notebook alabilirsin (Satmayı düşünürsen haberim de olsun :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı:
    -----------------------------
    güzelim g4 e yazık edersin bence adamlar sıradan bir notebook üretmiyorlar sonuçta ve ona göre herşeyini yapılandırıyorlar. benim sana tavsiyem yapılabiliyorsa da yapma illa xp kullanıcam dersen de ihtiyacı olan birileri mutlaka vardır satıp kendine güzel bir notebook alabilirsin (Satmayı düşünürsen haberim de olsun :))
    -----------------------------
    evet bence de ben de aynen öyle yaptım :D sattım yeni aldım.. steve jobs'a can kurban ama apple'ın amk :F bi tek ipod'larını seviyom :D
Toplam Hit: 1673 Toplam Mesaj: 5