Poweredge R310 Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar merhaba

Bir cogunuzun bildigi gibi hosting sirketi kurdum. Bugun ise elimdeki serverlar a ilaveten iki tane PowerEdge R310 server daha aldim.

Bunlarin ikisinide VPN olarak kullanmayi dusunuyorum. Biri normal VPN digeri ise Anonymous VPN(Log kaydi falan yok ... vs vs)

Makineler bugun elime geldi simdilik harika gorunuyorlar. Acaba PowerEdge R310 kullanan kimse varmi? Varsa goruslerini alabilirmiyim..

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

cihazlar güzel ancak yanlış seçim olmuş

keşke r210-2 alsaydın

Bu arada kaça aldın nerden aldın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

cihazlar güzel ancak yanlış seçim olmuş

keşke r210-2 alsaydın

Bu arada kaça aldın nerden aldın

-----------------------------

Niyeki hacim?

Dell in desktoplarindan nefret ederim ama Server makineleri guzel.

Ikisi toplam 3800 dolar tuttu(Tam olarak kac dolar bilmiyorum, yuvarlak hesap soyledim).

Dell in kendi sitesinden direk siparis verdim.

5-6 yil once calistigim sirkette hersey Dell idi. O yuzden bana surekli indirim kuponlari falan geliyor.

Bende 11 tane Fujitsu Tower server vardi. Cok yer kapliyor amk. Onun yuzunden Rack aldim. Gerci buda hayvan gibi birsey.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya bu arada aklima siteye Turkiye'den girince arayuz Turkce hemi?(Gerci bir kac yeri halen japonca.)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Hacı simdi dell r210-r310 işlemcileri eski nesil işlemciler x3440 vs. Performans olarak kötü denmez ancak dell r210-2 lerde yeni nesil e12xx serisi işlemciler var.

Ve bu işlemciler x34xx lere göre çok daha performanslı ve daha az güç tüketimi yapmakta

http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Xeon+X3440+%40+2.53GHz

http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Xeon+E31240+%40+3.30GHz

Yinede makinelerin güzel hayırlı olsun.Bu arada tam olarak donanım özelliklerini ve fiyatı verebilirmisin

Toplam Hit: 1226 Toplam Mesaj: 5